Τρεις αποκαλύψεις γιατρών του νοσοκομείου της Έδεσσας και μιας μάνας που αγωνίζεται να σώσει το παιδί της.

Όλοι οι υγειονομικοί της Πέλλας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, συνάντησαν τον Γιώργο Τράγκα και του περιέγραψαν το δράμα και την αγωνία που ζούνε οι οικογένειές τους, για το πως θα επιβιώσουν μετά την διακοπή της μισθοδοσίας τους, επειδή δεν εμβολιάζονται. Γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου της Έδεσσας, έδωσαν συνεντεύξεις στον Γιώργο Τράγκα για το πως αγωνίστηκαν εναντίον του κορωνοϊού, πως νόσησαν οι ίδιοι και τα μέλη των οικογενειών τους, γιατί δεν θέλησαν να κάνουν το εμβόλιο και πως τους πέταξαν εν μία νυκτί στο δρόμο, μετά από πολλά χρόνια εργασίας στην Έδεσσα.

Δύο διευθυντές – γιατροί του νοσοκομείου (καρδιολόγος και νεφρολόγος) και μια μάνα που ήρθε στη συνάντηση να καταγγείλει ότι το παιδί της κινδυνεύει γιατί είναι αυτιστικό και δεν θέλει να το εμβολιάσει, έδωσαν συγκλονιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα του Γιώργου Τράγκα, που ως δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” υπέβαλλε μια σειρά ερωτημάτων. Και οι τρεις, όπως και οι υπόλοιποι που συγκεντρώθηκαν ήταν συγκλονιστικοί στις περιγραφές τους.

Ακολουθούν τα βίντεο με τους δύο διευθυντές των νοσοκομείων και τη μητέρα του παιδιού που κινδυνεύει η ζωή του λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης.