Μαύρη ημέρα και σοκ για ολόκληρη την Επιμελητηριακή κοινότητα ο πρόωρος θάνατος του Προέδρου του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ Κ. Μίχαλου.

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συνήλθε σε έκτακτη δια περιφοράς Συνεδρίαση, μετά τη θλιβερή αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δρ. Δημήτριος Δημητρίου στην εισήγησή του εξήρε τον εκλιπόντα, ο οποίος υπήρξε οραματιστής, αγωνιστής και πάντα δίπλα στα αιτήματα και την αναπτυξιακή προοπτική των επιχειρήσεων.

«Μαζί και για πολλά χρόνια δώσαμε κοινούς αγώνες, άνθρωπος που μέσα ακόμη και από έντονες διαφωνίες κατάφερνε να προχωρά σε αυτές τις συνθέσεις που έφερναν την επιχειρηματικότητα μπροστά από τις εξελίξεις.

Μέσα σε αυτό το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, οι ιδέες του, οι απόψεις του καθώς και η δυναμική του παρουσία θα λείψουν σε όλους μας.»

Τέλος, η Διοικητική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκφράσει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.

3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

4. Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο και να αναρτηθεί στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.