Ο Δήμος Πρέβεζας σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/9 και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας "Γιάννης Ρίτσος", στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.Κινητήριος δύναμη της εν λόγω ημερίδας αποτελεί η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον Ποδηλατικό Τουρισμό, καθώς και η γενικότερη ανάγκη προς διαπραγμάτευση, σε ανοιχτή συζήτηση, των εθνικών και τοπικών στρατηγικών βιωσιμότητας.
Το Biketify έχει ως στόχο την προώθηση του ποδηλάτου και ειδικότερα του Ποδηλατικού Τουρισμού στην Ελλάδα καθώς και τη δημιουργία ενός δικτύου πιστοποιημένων επιχειρήσεων, οι οποίες είναι φιλικές προς το ποδήλατο.
Συνοραματιστές του έργου αποτελούν η εταιρεία AΕΘΩΝ Σύμβουλοι Μηχανικοί και η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Το Biketify δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου ΤΟΠΟς (ΤΟυρισμός με ΠΟδήλατο - Τ1ΕΔΚ-04981- Δράση ΕΔΚ).
Διοργανωτής: AETHON Engineering, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με την υποστήριξη του Δήμου Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ: Σελίδα του δήμου Πρέβεζας στο facebook