Συνελήφθη χθες (04-09-2021) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από το Κ.Τ.Ε.Λ. Ηγουμενίτσας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον κατηγορούμενο. Στον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε να επιβαίνουν σε αυτό τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και διαμονής στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι (4) αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ ο συλληφθείς τους είχε παραλάβει από την περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας για να τους μεταφέρει στο Πρακτορείο Κ.Τ.Ε.Λ. Ηγουμενίτσας, με σκοπό να τους εκδώσει εισιτήρια για να επιβιβαστούν στη συνέχεια σε λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας έτερου αλλοδαπού που αναζητείται, κατασχέθηκε ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.