“Τώρα αρχίζουν τα χειρότερα. Δημιουργήστε μια γιγαντιαία ανθρώπινη αλυσίδα σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια. Οι διεθνείς εξελίξεις αυξάνουν την επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο, ενισχύουν τη θρασύτητα και την αρπακτικότητα του Ερντογάν και αποδυναμώνουν περισσότερο την πατρίδα μας που βυθίζεται σε σπιράλ οικονομικού θανάτου. Με πρωθυπουργό μία μαριονέτα του Βερολίνου και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον αρχιτέκτονα της συμφωνίας των Πρεσπών, που ισοπέδωσε επί πρωθυπουργίας του την αστική τάξη.

Η πρόσκληση που απευθύνω σε όλους σας είναι συναγερμός, γιατί η Ελλάδα είναι ανοχύρωτη και άνευ ερεισμάτων, μετά τη σύμπραξη ΗΠΑ, Μεγάλης Βρετανίας και Αυστραλίας και την ανάκληση των πρεσβευτών της Γαλλίας από την Ουάσινγκτον και την Καμπέρα. Στη Γερμανία υπάρχει κενό εξουσίας μέχρι να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση. Ο Γάλλος πρόεδρος δεν είπε κουβέντα για την Τουρκία όσο ήταν στην Αθήνα, έχοντας στο νου του το μεγάλο άδειασμα της γαλλικής βιομηχανίας όπλων από την Αυστραλία, που ματαιώνει την παραγγελία των γαλλικών υποβρυχίων και αγοράζει υπερσύγχρονα πυρηνικά υποβρύχια από την Αμερική, συμμετέχοντας στη γραμμή άμυνας εναντίον της Κίνας.

Κάτι που αναμενόταν να γίνει την εποχή του Ντόναλντ Τραμπ, δηλαδή η συμμαχία με Λονδίνο και Καμπέρα, το έκανε ο Τζο Μπάιντεν ακολουθώντας πλήρως την εξωτερική πολιτική του προκατόχου του, απέναντι σε Κίνα και Ευρώπη.

Η Γηραιά Ήπειρος αρχικά έχασε το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ηνωμένου Βασιλείου και τώρα με το διπλωματικό ρήγμα μεταξύ Γαλλίας και Αμερικής μένει μόνο με το πυρηνικό οπλοστάσιο της Γαλλίας, αδύναμη και μετέωρη.

Ο Μητσοτάκης έπαιξε παιχνίδια της Μέρκελ εναντίον του Τραμπ, πηγαίνοντας στο Πεκίνο, παρά τις προειδοποιήσεις του Μάικ Πομπέο, τις οποίες επανέλαβε πρόσφατα ο φιλέλληνας Μπομπ Μενέντεζ. Αγόρασε ακριβότερα τα Ραφάλ απ’ ότι οι Αιγύπτιοι, αλλά τώρα η Αίγυπτος “γλυκοκοιτάζει” την Άγκυρα γιατί ανεβαίνει η επιρροή της στο Ισλάμ και βελτίωσε τις σχέσεις της με τους Αμερικανούς λόγω της συμβολής της στην αποχώρησή του από την Καμπούλ. Οι διπλωματικές κινήσεις του Μητσοτάκη έχουν πλέον θέσει τη χώρα μας σε άμεσο κίνδυνο εθνικών παραχωρήσεων, εθνικού ακρωτηριασμού. Ο, επίσης ελεγχόμενος από το Βερολίνο Τσίπρας, λέει ότι ανησυχεί για την Τουρκία, αλλά η κριτική του επιτρέπει στον Μητσοτάκη να παραμένει στην εξουσία, να τρομοκρατεί τον κόσμο και να διχάζει το λαό με ακραία περιοριστικά μέτρα, βυθίζοντας το σύνολο της οικονομίας στην απόλυτη φτώχεια.

Η Αθήνα, με σκακιστικούς όρους είναι σε απόσταση μερικών κινήσεων για να ακούσει το “ρουά ματ”. Η Τουρκία έχει ξεσαλώσει στο Αιγαίο, ενώ η Ελλάδα σκέπτεται αν θα πληρώσει τα Ραφάλ ή θα επιστρέψει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους. Η συμμαχία με την Αίγυπτο και την Κύπρο είναι ευάλωτη, αφού μια φάλαγγα φιλότουρκων διπλωματών της Αιγύπτου σπρώχνουν τον πρόεδρο Σίσι στην αγκαλιά της Τουρκίας.

Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την ασφάλεια του ελλαδικού χώρου γιατί έχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τους συμμάχους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έχασε τους πελάτες των υποβρυχίων από την Καμπέρα της Αυστραλίας και δεν μπορεί να εμπιστευτεί τους Γερμανούς. Η μισή Ευρώπη και πλέον θέλει την προστασία των ΗΠΑ και ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει εκατομμύρια Γάλλους που ξεχύνονται στους δρόμους εναντίον της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και των περιοριστικών μέτρων στην εστίαση και γενικότερα στη ζωή της Γαλλίας.

Επίσης τα εβραϊκά λόμπι δεν βλέπουν όπως έβλεπαν τον Μητσοτάκη. Κανένας δεν τον θέλει στην εξουσία. Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών όπως και οι βρετανικές υπηρεσίες, καταγράφουν όλες τις κινήσεις των εφοπλιστών που στηρίζουν με τα κανάλια τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπάρχουν απόρρητες εκθέσεις από την εποχή του Τραμπ, αλλά και κείμενα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για όσους εκσυγχρόνισαν τον στόλο τους στα κινεζικά ναυπηγεία, με δάνεια κινεζικών τραπεζών. Ο φανατικός υποστηρικτής του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Αλαφούζος, είναι μέσα στη λίστα, ενώ άλλοι εφοπλιστές ελέγχονται για πράξεις του παρελθόντος, επειδή ακριβώς ο Έλληνας πρωθυπουργός παίζει καλά τα συμφέροντα των Γερμανών εναντίον των αμερικανικών συμφερόντων καίτοι η μοναδική αυτή την ώρα στήριξη, είναι η παρουσία των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην πατρίδα μας. Η παρουσία τους ενισχύει την αποτροπή ενός πολέμου με την Τουρκία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ένα θερμό επεισόδιο που θα καταλήξει σε διπλωματικό τραπέζι και απώλεια εδαφών. Είτε προσχεδιασμένα, είτε συμπτωματικά λόγω της υπερβολικής έντασης στο Αρχιπέλαγος.

Να είστε όλοι σε συναγερμό! Δημιουργήστε μια γιγαντιαία αλυσίδα ελεύθερων ανθρώπων σε όλη τη χώρα. Μην αποσπούν την προσοχή σας οι “Σειρήνες” θνησιγενών κομματιδίων, τα οποία χρειάζεται η οικονομική κατοχή για να συντηρεί το παιχνίδι μεταξύ της ελλιποβαρούς, κατάμαυρης δημοκρατίας του Μητσοτάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που μέσα σε μια τετραετία δημιούργησε εθνικό θέμα στη Μακεδονία και σάρωσε τη μεσαία τάξη. Είναι ώρα να τα αλλάξουμε όλα. Είναι ώρα να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Είναι η στιγμή που η πατρίδα μας χρειάζεται όλους.

Απευθύνω έκκληση σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Μην αποσπάται η προσοχή σας ή κάμπτεται η αγωνιστικότητά σας από τη χυδαία, χειμαρρώδη προπαγάνδα που εισέρχεται στα σπίτια σας κάθε βράδυ. Δεν υπάρχει Δημοκρατία και Ελευθεροτυπία στην Ελλάδα. Είμαστε σε κατάσταση μεσοπολέμου, με μια λίαν επικίνδυνη γερμανόφιλη κυβέρνηση στην εξουσία. Η Ατλαντική Συμμαχία βρίσκεται σε αναβρασμό. Οι παραδοσιακοί σύμμαχοι ενισχύουν την παρουσία τους στον Ειρηνικό, αφήνοντας κενό ελέγχου στη Μέση Ανατολή και στο Αιγαίο.

Επάνω στη σκακιέρα υπάρχει ένας Ερντογάν και ένας Μητσοτάκης. Οι γειτονικές χώρες στρέφονται προς τον ισχυρότερο παίκτη, ο οποίος απαιτεί έδαφος και θάλασσα στο Αιγαίο. Ο ΣΚΑΪ και άλλα κανάλια, έχουν προετοιμάσει μαζί με τους εθνομηδενιστές έδαφος ήσσονος ψυχολογικής αντίστασης από τον ελληνικό λαό. Έχουν προσπαθήσει να τον πείσουν ότι περνούσε καλά επί Τουρκοκρατίας και ότι… είμεθα παιδιά των Τούρκων. Ο Μακρόν ήταν εδώ, αλλά η σκέψη του ήταν στους Αμερικανούς και σε όσους δεν τον ενημέρωσαν εγκαίρως. Ο σημερινός Αμερικανός πρόεδρος του φέρθηκε σκληρότερα από τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι Αμερικανοί είναι πάντα συγγενείς με τους Άγγλους που έφυγαν με το BREXIT συμφωνώντας με τον Τραμπ, ότι οι Γερμανοί είναι τοκογλύφοι και οι Βρυξέλλες γερμανοκινούμενο όχημα.

“Η συνέντευξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη”

Παρακολούθησα τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Ουδείς δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε για το διπλωματικό αριστούργημά του, τη συμφωνία των Πρεσπών. Όλοι απέφυγαν να τον ρωτήσουν τι θα κάνει μόλις έρθουν στη Βουλή τα μνημόνια συνεργασία με τα Σκόπια. Η συνέντευξη εφάνη πιο ελεύθερη, αλλά στην ουσία δεν ήταν, αφού κανένας δεν τον ρώτησε για την ισοπέδωση της αστικής τάξης επί 4,5 χρόνια και το κυριότερο, για το αν παραβιάζεται στην πατρίδα μας η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για συναινετικό εμβολιασμό. Ο κ. Τσίπρας μιλούσε επί 2,5 ώρες περίπου και απαντούσε σε διάφορα ερωτήματα, αλλά ουσιαστικά δεν απάντησε για το τι θα κάνουν οι αγρότες στη Θεσσαλία και για το πως θα αποκατασταθούν όλες αυτές οι πρωτοφανείς ζημιές στις περιουσίες των σεισμοπαθών και των πυρόπληκτων.

Ζήτησε εκλογές για να μην ξαναπεί ο κ. Μητσοτάκης ότι είναι γαλοπούλα που δεν θέλει ποτέ να έρθουν τα Χριστούγεννα. Αναφέρθηκε στον στημένο καουμπόι Ντάλτον, αλλά δεν μας είπε γιατί επί των ημερών του ιδίου και του κ. Μητσοτάκη, οι μισθοί των Ελλήνων, των σερβιτόρων, των εργατών των υπαλλήλων, των γιατρών, είναι στο 40% των μισθών των Γάλλων σερβιτόρων, ντελιβεράδων και γιατρών. Υποσχέθηκε ότι αν ξαναβγεί θα δώσει 800 ευρώ κατώτατο μισθό. Τσιμουδιά και κανένα πλάνο για τη φορολογία που επιβάλλουν οι γερμανικές αρχές και για τον μισό πληθυσμό που δεν κοιμάται από τα δάνεια.

Πάντως όσοι δεν μπόρεσαν να υποβάλλουν οποιοδήποτε ερώτημα στον Μητσοτάκη γιατί τους έκοψαν, μπόρεσαν να υποβάλλουν στον Τσίπρα. Δηλαδή λίγο – πολύ υπήρχε μια δόση σκηνοθεσίας και στημένης συνέντευξης…

“Η περιοδεία μου στην Πέλλα”

Η περιοδεία μου στην Πέλλα ήταν αποκαλυπτική. Εκεί άλλαξα το ρόλο του επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι και έγινα δημοσιογράφος. Πήρα πολλές συνεντεύξεις. Από υγειονομικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, από εκπροσώπους των επιχειρήσεων εστίασης. Από εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και του Εργατικού Κέντρου. Και εκεί διαπίστωσα πόσο αποκρουστική είναι η πολιτική που εφαρμόζεται στην πατρίδα μου.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές που μου μίλησαν, την εποχή που δεν είχαν βγει ακόμη τα εμβόλια, πάλευαν με τον COVID μέσα στο νοσοκομείο της Έδεσσας, αρρώστησαν και εισέπραξαν άφθονα χειροκροτήματα από τον πρωθυπουργό, τη σύζυγό του και όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Τώρα τους πέταξαν έξω από το νοσοκομείο, τους έκοψαν τους μισθούς και ζούνε με την αγωνία πως θα τα φέρουν εις πέρας.

Σε όλη την ανθρωπότητα υποχωρούν τα άγρια περιοριστικά μέτρα για τον COVID. Στην Φλόριντα όπως μου είπαν χτες το βράδυ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν το πρόγραμμά μου, ο Κυβερνήτης απέρριψε την απαγόρευση του κ. Μπάιντεν για τα μονοκλωνικά αντισώματα και είπε «εγώ διοικώ αυτή την περιοχή».

Η Αριζόνα μήνυσε τον Αμερικανό πρόεδρο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θεωρούν αντιδημοκρατικά, απάνθρωπα κ αι ανόητα, πολλά από τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί ή εξακολουθούν να υπάρχουν. Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση έκανε πίσω στην υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης, ενώ σε όλη τη χώρα αφορίζουν και καταριούνται τον Κυριάκο Μητσοτάκη χιλιάδες οικογένειες που καταστράφηκαν από τα lockdown και τα περιοριστικά μέτρα.

Η συνεχιζόμενη από τον ΣΚΑΪ προώθηση των εμβολίων και αποσιώπηση των υπαρχόντων φαρμάκων γεννά απορίες σε πολλούς νοήμονες πολίτες, ενώ αποκαλύπτεται και ο ρόλος που έπαιξαν στη γενικότερη βύθιση της οικονομίας, οι πάμπλουτοι πλέον λοιμωξιολόγοι”.