ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2006 ΕΣΚΑΒΔΕ
1η αγωνιστική: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Θρύλος Ιωαννίνων 81-22
Με εμφατική νίκη των Παίδων μας ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου για την σεζόν 2021-22.
Οι πρωταθλητές ΕΣΚΑΒΔΕ τα προηγούμενα χρόνια στην ηλικία τους Παίδες του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν αντιμετώπισαν την παραμικρή αντίσταση από τους αντιπάλους τους, σε ένα παιχνίδι που δεν χρίζει κριτικής.
Σημαντικό για τους αθλητές μας και τον προπονητή τους κ. Παπανικολάου ότι το τμήμα μαζεύτηκε από τις 23 Αυγούστου να ξεκινήσει προετοιμασία και ότι όλοι είναι υγιείς χωρίς προβλήματα τραυματισμών.
Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το σύνολο της συγκεκριμένης ομάδας αποτελείται από περισσότερους αθλητές γεννημένους το 2007 και όχι το 2006, μικρότερους δηλαδή από την ηλικία του πρωταθλήματος!
Ευκαιρία είχαν στο εναρκτήριο παιχνίδι να αγωνιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα όλοι οι αθλητές, με το ενδιαφέρον να επανέρχεται στις προπονήσεις και στην σημαντική δουλειά που διεξάγεται εκεί.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει διπλή αγωνιστική, με έναν αγώνα το Σάββατο και έναν την Κυριακή, ενώ θα ξεκινήσει επίσης και το πρωτάθλημα ΠΡΟΜΙΝΙ για αθλητές γεννημένους το 2009.
Σήμερα τέλος αγωνίζονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΝΕΑΝΙΔΩΝ και τα κορίτσια του Συλλόγου μας.
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΙΔΕΣ: (Παπανικολάου Ν) Αγγέλης Η, Παρασκελίδης, Αγγέλης Κ, Τσίρμπας-Αναγνώστου, Τζιμογιάννης, Παπανικολάου, Ζώνιος Π, Χρηστάκης, Παπαναστασίου, Σιντόρης, Δήμος, Αποστολίδης, Αγγέλης Α, Σταμάτης, Σάλο, Θεμελής, Ζώνιος Α