Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο αντικατάστασης χλοοτάπητα και διαχείρισης όμβριων στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας με τον εκπρόσωπο της ανάδοχής εταιρείας κ. Λάμπρο Ντέτσικα, με αποτέλεσμα την άμεση έναρξη των εργασιών τις επόμενες ημέρες.

Μετά από αυτό λύνεται ένα σημαντικό ζήτημα που απασχόλησε για περισσότερα από 7 χρόνια τον αθλητικό κόσμο του Δήμου Πάργας. Με μεθοδικότητα η δημοτική αρχή από την επομένη της ανάληψης των καθηκόντων της, αντιμετώπισε την ατέρμονη δικαστική διαμάχη μεταξύ εργολάβων που είχε εγκλωβίσει την υλοποίηση του έργου, προχωρώντας με γρήγορες διαδικασίες στην εκ νέου δημοπράτηση του.

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκαν ο κ. Σπυρίδων Νούσης Πρόεδρος του Κληροδοτήματος «Β.Ε.Βασιλά» το οποίο χρηματοδοτεί το έργο, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκίζας Βασίλειος, Μάρκου Δημήτριος και Πιτσαρός Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πάργας κ. Παπανικολάου Αναστάσιος, καθώς και οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων που έχουν το Δημοτικό Στάδιο Πάργας ως έδρα κ.κ. Μπάμπος Μηνάς (Πρόεδρος Απόλλων Πάργας), Τζάνης Φώτιος (Β. Αντιπρόπεδρος Ένωσης Πάργας) και Δημόπουλος Αλέξανδρος (Πρόεδρος Αστέρα Ανθούσας).

Ο κ. Ζαχαριάς ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους χειρισμούς, ώστε να έχουμε την οριστική απεμπλοκή και υλοποίηση του τόσο σημαντικού έργου.