Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετείχε με επιχειρήσεις από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, της μεταποίησης και της τυποποίησης, του εμπορίου και για πρώτη φορά με τρείς μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίας οι οποίες εξάγουν τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά.

Οι εκθέτες είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις ενώ δεν έλειψαν και οι συνεργασίες με επιχειρήσεις άλλων περιοχών της χώρας.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και η νέα ηγεσία της ΚΕΕ Ελλάδος κος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Γιώργος Καββαθάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης καθώς και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Στύλιος οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο των τεχνολογιών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κος Δημήτριος Δημητρίου καθώς και τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν το περίπτερο και την Έκθεση ενώ πραγματοποίησαν συναντήσεις με παράγοντες της Οικονομίας και Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν και εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της παρουσίας στην 85η Έκθεση και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες: DKA LABEL AE – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ –ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Ε.ΛΑΠΠΑΣ – Α.ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗ ΟΕ, ΒΕΡΓΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ, IQSOFT – ΝΤΕΡΜΑΡΗΣ Α & ΣΙΑ ΕΕ, TERRACOM SA, ΝΑΤΕCH AE.