Μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης σήμερα. Χρόνια πολλά με ελευθερία και υγεία! Θεωρώ ότι είναι άδικο να απαγορεύονται οι λιτανείες για τη σημερινή εορτή της Μεγαλόχαρης για λόγους COVID-19 και να γιορτάζουν οι Πακιστανοί τις δικές τους! Καταργήθηκε και η ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα; Πόσες διώξεις ακόμη θα υποστεί η ορθόδοξη Εκκλησία από τους Γερμανόφιλους των Αθηνών με οδηγίες των Γερμανών. Επιβεβαιώνονται όσα έλεγε ο μακαριστός Χριστόδουλος!

Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δικαιούνται αξιοπρεπούς διαβίωσης, ασφάλειας και ελεύθερης έκφρασης-κριτικής για όσα συμβαίνουν γύρω τους και αφορούν τη ζωή τους, την οικογένεια τους και την πατρίδα τους.

Ουδείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι σώζει τις ζωές τους όταν χάνονται από πανδημίες ή θεομηνίες η εργασία τους, η περιουσία τους και όσα απέκτησαν με το αίμα τους, τον ιδρώτα τους και τα νύχια τους.

Αποτελεί πολιτική ηλιθιότητα ή πολιτική ανηθικότητα, κατά πάσα πιθανότητα και τα δύο μαζί, να λες σου σώζω τη ζωή αλλά σε αφήνω άνεργο, σου κλείνω την επιχείρηση σου ή σου δίνω μερικά χιλιάρικα για να ξαναφτιάξεις το σπίτι σου, (αν μπορέσεις, όποτε το φτιάξεις) επειδή δεν έχω τα απαραίτητα νοσοκομεία, δεν φρόντισα να έχω επαρκή αριθμό γιατρών, δεν είχα λεφτά να αποκτήσω επαρκή αριθμό πυροσβεστικών μέσων, δεν έχω προϋπολογισμό για καθηγητές στα σχολεία, λυπάμαι που σε στοιβάζω στα λεωφορεία ή σε σαρδελοποιώ στο μετρό αλλά τι να κάνουμε πρέπει να στείλουμε τα χρωστούμενα στα γερμανικά ταμεία.

Εσύ όμως πρέπει να κάνεις το εμβόλιο. Θέλεις δεν θέλεις. Δεν με απασχολεί ο φόβος σου και τα ατομικά σου δικαιώματα. Δεν υπάρχει αποζημίωση είτε μείνεις παράλυτος είτε πεθάνεις. Έχουν απαλλαγεί εκ προοιμίου φαρμακευτικές εταιρίες, δημόσιο και λοιμωξιολόγοι. Έχουμε δημοκρατία αλλά προηγούνται οι οδηγίες του Βερολίνου και τα συμφέροντα των πολυεθνικών. Άλλωστε όπως βλέπεις η αντιπολίτευση μας αντιμετωπίζει με συμπάθεια, άψογο savoire vivre, ήδη μιλάμε για διακομματική συναίνεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τη Φώφη και το Λοβέρδο. Ο δε Βελόπουλος παριστάνει τον διαφωνούντα ενώ βρίσκει πάντα λύση και υπογράφει τα νομοσχέδια του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι άνθρωποι ζούνε μία και μοναδική ζωή. Η ευτυχία τους, η κανονική ζωή τους είναι ένα κομπολόι από καλές και κακές στιγμές. Και εσύ δεν μπορείς με θράσος 1000 πιθήκων να επικαλείσαι διαρκώς το παπικό αλάθητο ή να βαφτίζεις αστοχίες τα κακουργήματα της κρατικής μηχανής.

Οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν restart- επανεκκίνηση κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης τους λέει: "Συγγνώμη που πλημμυρίσατε, συγγνώμη που καήκατε, λυπάμαι που χάσατε τη δουλειά σας, έγιναν αστοχίες...αλλά θα σας δώσουμε ένα επίδομα ή 5.000 ευρώ για να ξεκινήσετε πάλι τη ζωή σας ".

Η διαφορά του γόνου-κλώνου του αποστάτη με τη συντριπτική πλειοψηφία όλων των Ελλήνων είναι ότι αυτός τα βρήκε όλα έτοιμα, εύκολα και η πρώτη του δουλειά κλείστηκε με συμφωνία Μητσοτάκη-Σημίτη και εντολή στον τότε διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Θεόδωρο Καρατζά, να τον διορίσει πρόεδρο της Εθνικής Συμμετοχών με 10.000 ευρώ το μήνα.

Οι Έλληνες που μένουν εδώ ή μεταναστεύουν υποφέρουν αγωνίζονται και χύνουν αίμα για να βρούνε μια θέση κάτω από έναν ήλιο ενώ τα τελευταία 10 χρόνια ταπεινώνονται καθημερινά ως μέλη του έθνους και της φυλής μας από τις μειοδοτικές πράξεις της πολιτικής ηγεσίας.

Όλοι οι Έλληνες απορούν για την ανεκτικότητα, την απάθεια και τη σιωπή με την οποία αντιμετωπίζει η αντιπολίτευση την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έχουν ξεχάσει άπαντες τις κινήσεις του στα Ελληνοτουρκικά, τα καίρια πλήγματα στην οικονομία, τις σχέσεις του με την ελίτ των Αθηνών και κυρίως τι σημαίνει ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ.

Διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Η Ιστορική γη μας, το απαράμιλλο κάλλος του Πολιτισμού μας, η ανυπέρβλητη φυλή του Λεωνίδα των Θερμοπυλών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Ηρώων του '21 έχουν μετατραπεί σε Γερμανικό προτεκτοράτο, ένα πεδίο βολής το οποίο απομυζάται από τους Γερμανούς βιομήχανους και την αθηνοκεντρική ελίτ.

Διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του '21, ως ιδανική εκπρόσωπος του πολύπαθου λαού μας επελέγη από τον κ. Μητσοτάκη η κροίσος κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, ως ιδανική Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η ψηφίσασα την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών εντός αναδασωτέων περιοχών υπό προϋποθέσεις, η κ. Σακελαρροπούλου. Και άναυδοι ακούμε από τους βουλευτές του Μητσοτάκη και τους στενούς συνεργάτες του ότι είμαστε "παιδιά των Τούρκων" (Καιρίδης) , ότι το Καστελόριζο είναι πολύ κοντά στην Τουρκία και μακριά από την Ηπειρωτική Ελλάδα, και ότι οι μετανάστες θα λύσουν το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα (Σακελαρροπούλου). Κατά σύμπτωση η κ. Πρόεδρος έχει αποκτήσει ένα υπέροχο διαμέρισμα στο συγκρότημα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο Μεταξουργείο.

Λεπτομέρεια: Ουδείς έχει απαντήσει μέχρι στιγμής γιατί το ζεύγος Αγγελοπούλου μεσολάβησε στην αγορά των RAFALE και δεν τελείωσε τη δουλειά ο επίσημος αντιπρόσωπος της DASSAULT κ. Χρήστος Χούμπαμπλης. Η μεσολάβηση του ζεύγους Αγγελοπούλου και η σχέση τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκαναν τα δικά μας Rafale "ακριβότερα" από εκείνα που αγόρασαν οι Αιγύπτιοι;

Επί ημερών του εφάμιλλου του πατρός-εφιάλτη επετράπη λόγω ανοχής και ακινησίας των Αθηνών στους Τούρκους να διχοτομήσουν οριστικά την Κύπρο τελειώνοντας τη δουλειά που άρχισε ο πατέρας του με την αποστασία και τον ερχομό της 21ης Απριλίου, και να προωθήσουν τα επεκτατικά σχέδια τους στο Αιγαίο και στη Θράκη.

Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη ισοπεδώθηκε πλήρως η ραχοκοκαλιά της οικονομίας που αποτελείται από το εμπόριο, το λιανεμπόριο και την εστίαση, μειώθηκε ή εξαφανίστηκε το εισόδημα χιλιάδων Ελλήνων και σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ 700 χιλιάδες οικογένειες είναι στα όρια της φτώχειας. Απολύθηκαν χιλιάδες Έλληνες που δούλευαν στα λιγνιτωρυχεία του βορρά για να γίνει εισαγωγή χιλιάδων ανεμογεννητριών και να διατηρηθούν οι γραμμές παραγωγής των γερμανικών εργοστασίων.

Η ελληνικέ δημοσιογραφία, η ελευθεροτυπία στην Ελλάδα από πλευράς ελευθεριών έφτασε στην 70η θέση παγκοσμίως. Χυδαία προπαγάνδα εισέρχεται κάθε βράδυ στα σπίτια των Ελλήνων μέσω των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Ο πατέρας του είχε φυλακίσει δημοσιογράφους στον Κορυδαλλό γιατί δημοσίευσαν προκηρύξεις της 17 Νοέμβρη (Σπυρος Καρατζαφέρης, Σεραφειμ Φυντανίδης, Χρηστος Θεοχαρατος, Δημητρης Μαρουδας Κωστας Κοντοπανος Κωστας Γερονικολός και Κωστας Παπαιωαννου).

Ο γιός πληρώνει δεκάδες εκατομμύρια για να λένε οι παρουσιαστές ότι όλα είναι "καλώς καμωμένα"

Κατάφερε καίρια πλήγματα στον πολιτισμό της χώρας και όλες οι συμφωνίες που ανακοίνωσε με τυμπανοκρουσίες(Bill Gates, Ellon Mask, ανεμογεννήτριες κλπ) δεν πρόκειται να προσφέρουν το παραμικρό στην τσέπη του Έλληνα. Αντίθετα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ψωμί στους Γερμανούς εργαζόμενους και δισεκατομμύρια κέρδη στους Γερμανούς βιομήχανους. Όσο παραμένει στο Μαξίμου η Ελλάδα θα αποσυντίθεται και θα καταστρέφεται. Μην εμπιστεύεστε τα δήθεν " Ευρωπαϊκά ή Συνταγματικά τόξα ". Δεν είναι ούτε Ευρωπαϊκά γιατί παραβιάζουν το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, ούτε Συνταγματικά γιατί βιάζουν με ευκολία το Σύνταγμα και τα ατομικά δικαιώματα.

Ως ένα από τα παλαιότερα μέλη της ΕΣΗΕΑ και Επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, καλώ όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου σε συσπείρωση και αγώνα κατά του Μητσοτακισμού.

Καλώ όλες τις υγιείς, δημοκρατικές δυνάμεις της κεντροδεξιάς και της δεξιάς, καθώς και όλους και όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς να ενταχθούν και να ενωθούν στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι με τελικό στόχο την ανατροπή της πολιτικής Βαστίλλης του ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ.

ΜΑΖΙΚΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!