Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Η απάνθρωπη πολιτική του Μητσοτακισμού και το σικέ παιχνίδι με την αντιπολίτευση, θα ανατραπούν από την Δημοκρατική πλειοψηφία του λαού!

Άφησα να περάσουν λίγες ώρες πριν γράψω τις εντυπώσεις μου για τη «μονομαχία» Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή γύρω από τις φωτιές του καλοκαιριού που κατέστρεψαν τις περιουσίες χιλιάδων Ελλήνων. Μια κακόγουστη θεατρική πρόζα, που σίγουρα δεν θα ανέβαζε ο φίλους μου Μάρκος Σεφερλής στο «Δελφινάριο». Κακοί ηθοποιοί, πανάθλιοι διάλογοι. Καθυστέρησα, να γράψω τα σχόλιά μου για να μη μειώσω στο ελάχιστο την σημασία που είχε η επίσκεψη στην Αθήνα του Αμερικανού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, ενός πραγματικού φίλου της Ελλάδος, με συνεργάτες του οποίου (Ελληνοαμερικανούς δικηγόρους) με συνδέει πολύχρονη φιλία.

Η παρουσία του Μενέντεζ στην Αθήνα ήταν μια διπλωματική και πολιτική ανάσα, σε μία περίοδο ασφυκτική για την Ελληνική κοινωνία και επικίνδυνη για τα εθνικά θέματα. Ο Αμερικανός φιλέλληνας με επιδέξια και έμπειρη διπλωματική γλώσσα, είπε ως όφειλε ως επισκέπτης «τρία καλά λόγια» για τη κυβέρνηση, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αφόρητο πόνο εκείνων που έχασαν τα υπάρχοντά τους από τις πυρκαγιές. Επίσης, ο διακεκριμένος Αμερικανός πολιτικός, ανάμεσα σε όσα είπε υπό την σκιάν της Ακροπόλεως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σχέδια του Πεκίνου και στην κινεζική απειλή. Υπενθύμισε δηλαδή τα όσα γράφουν ορισμένα έγκυρα αμερικανικά έντυπα, για τις σχέσεις του κ. Μητσοτάκη με το Πεκίνο και την Cosco. Φυσικά, ο Μπομπ Μενέντεζ ήταν και είναι σταθερός στις επικρίσεις του, απέναντι στην τουρκική επεκτατική πολιτική.

Παρουσία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, έγινε επίτιμος δημότης των Αθηνών. Η μητέρα, φροντίζει την πορεία του δημάρχου και τις διεθνείς επαφές του, ελπίζοντας πάντα να τον δει σε υψηλότερα αξιώματα εντός της αλωθείσας από το Μητσοτακείκο, μη Καραμανλικής και αγνώριστης πλέον, Νέας Δημοκρατίας.

Η συζήτηση για τις πυρκαγιές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έγινε μεταξύ, νεκροπομπών και τυμβωρύχων. Άναυδη η Ελληνική κοινωνία, είδε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον, σε «βλακώδη» και άνευ ουσίας επιχειρήματα. Μητσοτάκης: «Εσείς είχατε θύματα, εμείς είχαμε καμένα στρέμματα»! «Θέλετε να μιλήσουμε για το τι κάνατε εσείς στο Μάτι; Για το θέατρο που παίξατε εκείνη τη νύχτα»; Τσίπρας: «Είστε τυμβωρύχοι - Το επόμενο 112 θα σημάνει την εκκένωση, όχι του λαού από μια περιοχή, αλλά τη δική σας από την κυβέρνηση». Ένα θέατρο του παραλόγου, ένας στημένος διάλογος, αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, που συμπληρώθηκε από το παράπονο της κ. Φώφης Γεννηματά ότι «την υποτιμούν επειδή είναι γυναίκα»!!

Οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα, δεν κουβέντιασαν, δεν αναρωτήθηκαν γιατί δεν είχαμε εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις… Ούτε λέξη για τις μεγάλες οικονομικές καταστροφές που σημειώθηκαν και μεγάλωσαν την απελπισία και τη απόγνωση εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι επί ένα χρόνο και πλέον ήταν φυλακισμένοι, έμειναν άνεργοι, ή έχασαν τις επιχειρήσεις τους. Ούτε οι πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα πήραν χρήματα, ούτε οι σεισμοπαθείς στη Σάμο αποζημιώθηκαν, ούτε τα θύματα του «Ιανού» αποκαταστάθηκαν και φυσικά ούτε τώρα οι πυρόπληκτοι της Βαρυμπόμπης και της Εύβοιας, πρόκειται να πάρουν αποζημιώσεις με τις οποίες θα ξαναφτιάξουν τα σπίτια τους!

Κανένας από τους δύο δεν θέλει πρόωρες εκλογές, γιατί σε όλη τη χώρα φυσάει άνεμος πικρίας, θυμού και απελπισίας. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε όλη την Ελλάδα υβρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη! Δεν είναι συμπτωματικό ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, αισθάνεται ότι η αντιπολίτευση τα έχει βρει πλήρως με την κυβέρνηση και παίρνει μερίδιο από τα κέρδη της εξουσίας. Ο Τσίπρας δημοσκοπικά είναι στα ίδια επίπεδα και γι αυτό αντιμετωπίζει τον εφιαλτικό Μητσοτάκη, με πολιτικό savoir vivre που θα άρμοζε σε μία κυβέρνηση, που κάνει ελάχιστα λάθη.

Η Κουμουνδούρου δεν βλέπει πουθενά τα πλήγματα στη Δημοκρατία, στα ατομικά δικαιώματα και στο Σύνταγμα. Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί για τους εμβολιασμούς, η παραβίαση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για συναινετικό και μόνο συναινετικό εμβολιασμό, δεν αναφέρεται καν από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απλά φωνάζουν «η κυβέρνηση απέτυχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Είμαστε υπέρ του καθολικού εμβολιασμού».

Είναι «συνεταιράκια» στην εξουσία, καθοδηγούμενα από το Βερολίνο. Και τους βολεύει ο διχασμός, η διαίρεση των πολιτών, γιατί προσδοκούν ότι έτσι θα διατηρήσουν ή θα μεγαλώσουν τα φθίνοντα, ολοένα και περισσότερο, εκλογικά ποσοστά τους. Εάν αγαπούσαν τον Ελληνικό λαό και σεβόντουσαν τις ευρωπαϊκές αποφάσεις, τις διεθνείς συνθήκες και τα ατομικά δικαιώματα, θα ανακοίνωναν ότι με δωρεάν rapid test των 72 ωρών, μπορούν να εργάζονται όλοι (δηλαδή με pass sanitaire) και φυσικά όλη η κοινωνία θα μπορούσε να πηγαίνει στους κινηματογράφους ή στις ταβέρνες, έχοντας κάνει rapid test, που είναι το φθηνότερο και το ταχύτερο, μέσω ελέγχου. Κάτι που εφαρμόζεται στη Γαλλία, στη Γερμανία και σε όλες σχεδόν τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Δεν το κάνουν γιατί επιδιώκουν την ένταση και στοχεύουν μέσω των ακραίων αυτών περιοριστικών μέτρων να καλύψουν την ανεργία και την πείνα, που σοβούν στην Ελληνική κοινωνία.

Θα είχε τελειώσει η υπόθεση των lockdown και της οικονομικής κρίσης με τα δωρεάν rapid test και το πιθανότερο είναι ότι θα είχαν αυξηθεί σιγά – σιγά και οι εμβολιασμοί. Ο διχασμός όμως, ο πόλεμος των εμβολίων, συμφέρει, γιατί καλύπτει τις οιμωγές του λαού που υποφέρει από ανεργία και δεν έχει να συντηρήσει την οικογένειά του. Δεν απασχολούνται με τα προβλήματα και τα κενά που θα δημιουργηθούν στη δημόσια υγεία, γιατί ήδη λένε ότι αυτά θα καλυφθούν από τον ιδιωτικό τομέα!!! Πρόκειται για μια απάνθρωπη και κανιβαλίστικη πολιτική που δημιουργεί προβλήματα για να εξυπηρετήσει δόλιους σκοπούς και οργανωμένα συμφέροντα, παραπλανώντας ταυτόχρονα την κοινή γνώμη, με χυδαία προπαγάνδα.

ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΌΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ “KEEP CALM AND FUCK THEM”! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!