Τρία άτομα διώκονται για εμπρησμό στην περιοχή του Αργυροκάστρου.

Η αστυνομία ενημερώνει ότι τα πρόσωπα αυτά κατηγορούνται για εμπρησμό σε βοσκοτόπια. Εμπρησμοί που είχαν ως αποτέλεσμα να καούν, κατά τόπους, σημαντικές εκτάσεις.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργυρόκαστρου, παρέπεμψε στη δικαιοσύνη 3 πολίτες που διώκονται για το ποινικό αδίκημα «Καταστροφή περιουσίας από πυρκαγιά».

Μετά τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών εμπρησμού εκ προθέσεως ή από αμέλεια, οι Ειδικοί Διερεύνησης Εγκλήματος στην Αστυνομική Επιτροπή Αργυροκάστρου παρέπεμψαν το υλικό στην Εισαγγελία για το ποινικό αδίκημα "Καταστροφή περιουσίας από πυρκαγιά" για τον πολίτη P. Ç. 57 ετών, κάτοικος Μασκουλόρε Αργυροκάστρου, καθώς υπάρχει υποψία ότι αυτός ο πολίτης είναι ο δράστης της πυρκαγιάς στο χωριό Μασκουλόρε, όπου είχε ως αποτέλεσμα να καεί σημαντική έκταση γης με διαφορετική βλάστηση.

Οι Υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος Δρόπολης παρέπεμψαν το υλικό στην Εισαγγελία για το ποινικό αδίκημα "Καταστροφή περιουσίας από πυρκαγιά" για τον πολίτη Β.Μπ, 67 ετών, κάτοικο στο χωριό Λοβίνα, καθώς είναι ύποπτος ότι είναι ο δράστης της πυρκαγιάς στο το χωριό Λοβίνα Άνω Δρόπολης, όπου είχε ως αποτέλεσμα να καεί επιφάνεια γης.

Ο τρίτος που παραπέμπεται είναι M.B, 65 ετών για τη φωτιά στο χωριό Κεστοράτι στη Λιούτζη.


ΠΗΓΗ:apenadi.blogspot.com