Μετά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο που δημοσιεύτηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 13/08/2021 για τους αγώνες εκτός σταδίου, η διοργάνωση Ioannina Lake Run κάνει γνωστό ότι έχει καλυφθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στον αγώνα των 30 χλμ., ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Ως εκ τούτου δεν γίνονται δεκτές άλλες εγγραφές.

Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τους αγώνες δρόμου των 10 χλμ. και των 5 χλμ., που θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου έως και την κάλυψη των ελάχιστων συμμετοχών που απομένουν.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή του Virtual Lake Run 2021 για όσους δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία στο Ioannina Lake Run, ωστόσο επιθυμούν να τρέξουν «εικονικά» και να παραλάβουν ταχυδρομικώς το πλήρες πακέτο συμμετοχής τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ioannina Lake Run δεν κρύβει και το παράπονό της. «Είμαστε αναγκασμένοι να πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις της πολιτείας, έστω κι αν πέρυσι οργανωτές, εθελοντές και δρομείς δώσαμε με επιτυχία εξετάσεις για το πώς μπορεί να οργανωθεί ένα μεγάλο δρομικό event με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Υπόσχεσή μας είναι ότι και φέτος θα οργανώσουμε έναν αγώνα αντάξιο της φήμης και της ιστορίας του Ioannina Lake Run, με πρώτη μέριμνα την ασφάλεια δρομέων, εθελοντών και λοιπών εμπλεκομένων»

ΠΗΓΗ: https://typos-i.gr/