Το ΖΑΓΟΡΙ Sparklingλανσάρει 2 νέα φυσικά αρώματακαι γίνεται…GOGREEN!

Το ανθρακούχο νερόΖΑΓΟΡΙ Sparklingμε φυσικά αρώματα, βραβευμένο για την καινοτομία και την ποιότητά του από τους Έλληνες καταναλωτές, που το ανέδειξαν «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία του, εμπλουτίζει τη γκάμα τουμε την προσθήκη 2 νέων κωδικών, το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα πορτοκάλι και το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα ροζ γκρέιπφρουτ.

Παράλληλα, όλη η σειρά ανθρακούχουφυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparklingγίνεται GOGREEN,και κυκλοφορεί σε φιάλες και shrinkfilmστα 4-packsαπό 30% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ όλα τα υλικά τους παραμένουν100% ανακυκλώσιμα. Η στρατηγική αυτή κίνηση, ακολουθεί τη δέσμευση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για συνεχή μείωση νέου πλαστικού στο σύνολο των συσκευασιών της. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους καταναλωτές επιλογές προϊόντων υψηλής ποιότηταςπου αποδίδουν ουδέτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Οι 2 νέες επιλογέςΖΑΓΟΡΙ GOGREENSparklingακολουθούντη φιλοσοφίαόλης της σειράς.Είναιένας μοναδικός συνδυασμός των χαρακτηριστικώντου φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ με τηφρεσκάδα των φυσικών αρωμάτων του πορτοκαλιού και του ροζ γκρέιπφρουτ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και βελτιωτικά γεύσης και με πλήρη απουσία θερμίδων. Χαρακτηριστικά που κάνουν το ΖΑΓΟΡΙGOGREENSparkling ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι φυσικό και αναζωογονητικό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΗΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά λανσάρονταςτο ΖΑΓΟΡΙ GOGREENSparklingτο πρώτο ελληνικό ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό σε συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό. Με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύειτη διαρκή εξέλιξή της, με γνώμονα τηνποιότητα, την καινοτομία και τον σεβασμό στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.