ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ-ΔΙΚΟΙ !

"Η επιστήμη όπως εδραιώθηκε τους τελευταίους αιώνες στον δυτικό κόσμο είναι η γνώση του επιστητού και αν κάτι την έκανε να ξεπροβάλει μέσα από το σκοτάδι του Μεσαίωνα ήταν η άρνηση οποιουδήποτε δόγματος και αυθεντίας.
Εργαλείο και άξονας της συνεχούς προόδου της επιστήμης είναι η διαρκής αναθεώρηση της αλήθειας στο νυν.
Έτσι η αμφισβήτηση ακόμα και τον πιο θεμελιωδών νόμων της επιστήμης ήταν πάντα αυτό που της επέτρεπε να εξελίσσεται αδιάκοπα.
Και ερχόμαστε στο σήμερα όπου η διεθνης ελίτ χρησιμοποιώντας για άλλους σκοπούς την επιστήμη επιχειρεί να τη μετατρέψει σε σύγχρονο μεσαιωνικό δόγμα και Ιερά Εξέταση.
Όποιος γιατρός, λοιμωξιολόγος βιολόγος ιολογος, στατιστικολόγος δεν συμφωνεί με το επίσημο δόγμα της επιστήμης που επιχορηγείται από τις φαρμακευτικές εταιρείες και πιστοποιείται από τις πολιτικές ηγεσίες, ακόμα και αν είναι καθηγητής πανεπιστημίου ακόμα και αν είναι παραγνωρισμένος ερευνητής με έγκυρες δημοσιεύσεις Ακόμη και αν είναι πρώην διευθυντικό στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας ή πρώην υπουργός υγείας θα τοποθετηθεί από το σύστημα και Τα μέσα ενημέρωσης στον κάλαθο των αρνητών των συνωμοσιολόγος και των επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία. Με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν εμένα ας πούμε Λέγοντάς μου ότι δεν δικαιούμαι να μιλάω Επειδή δεν είμαι ειδικός, αντιμετωπίζουν και τους ειδικούς. Έτσι γίνεται προφανές ότι το πρόβλημά τους δεν είναι Η ειδικότητά αλλά η μη συμμόρφωση με το δόγμα.
Και έτσι περάσαμε από το χειροκρότημα Στα μπαλκόνια για τους γιατρούς στον εκβιασμό τους να λάβουν το πειραματικό σκεύασμα αλλιώς θα τίθενται σε αναστολή εργασίας.
Και όταν μιλάμε για γιατρούς μιλάμε για αυτούς που εδώ και ενάμιση χρόνο είδαν και βλέπουν από κοντά ακριβώς τι συμβαίνει στα νοσοκομεία.
Και έρχονται οι πολιτικοί να αναγκάσουν τους γιατρούς για κάτι που εμπίπτει στην ειδικότητα τους.
Θα πει όμως κάποιος ότι η πλειοψηφία των γιατρών συμφωνεί με το επίσημο αφήγημα. Εμένα προσωπικά Ακόμη και ένας να διαφωνούσε θα ήταν αρκετό για να μη δεχτώ καμία υποχρεωτικότητα. Αρκεί να θυμηθούμε πως όταν η επίπεδη γη ήταν δόγμα μόνο ένας είπε το αντίθετο αλλά ήταν αυτός που είχε δίκιο.
Σήμερα βέβαια Κάθε άλλο παρά ένας φαίνεται τα διαφωνούν ανοιχτά με το δόγμα.
Ας πιάσουμε όμως αυτούς που συμφωνούν. Όποιος έχει γιατρούς φίλους αυτή την περίοδο ξέρει πολύ καλά πως η πλειοψηφία αρνείται να μιλήσει από φόβο να μην χαρακτηριστεί και να μην κινηθεί επαγγελματικά και κοινωνικά.
Μετά από αυτή τη μεγάλη μερίδα υπάρχουν αυτοί οι γιατροί που υποστηρίζουν το δόγμα πολύ ένθερμα.
Και θέτω το κρίσιμο ερώτημα.
Από όσο θυμάμαι η λίστα novartis Περιείχε τα ονόματα τεσσάρων χιλιάδων γιατρών. Άρα μιλάμε όχι υποθετικά για ένα τεράστιο δίκτυο διαφθοράς και οικονομικής εξαρτήσεις γιατρών από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ σαν καχύποπτος θα συνέχιζα το ερώτημα εκτός από τη λίστα novartis Πόσες άλλες λίστες μπορεί να υπάρχουν με γιατρούς στην Ελλάδα;;
Και πόσοι από αυτούς βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά... διευθυντές κλινικών πρόεδροι ιατρικών και νοσοκομειακών συλλόγων και πάει λέγοντας...
Θέλω να καταδείξω λοιπόν πώς οι πολλοί είτε σιωπούν λόγω εκφοβισμού είτε Η επιστημονική τους άποψη έχει αγοραστεί από συμφέροντα.
Αντιθέτως σκεφτείτε πόσο δύσκολο επώδυνο και θαρραλέο είναι για έναν επιστήμονα έκφραση αντίθετη άποψη αυτό τον καιρό. Πόσο θα πρέπει να έχει διπλό και τριπλό τσεκάρει αυτά που υποστηρίζει ξέροντας ότι με την παραμικρή ρωγμή το σύστημα θα τον γραπώσει και θα τον τσακίσει.
Δεν ξέρουμε την πάσα αλήθεια αγαπητοί φίλοι και φίλες. Αυτήν όπως πάντα θα την δείξει ο χρόνος. Ως τότε όμως ας είμαστε φειδωλοί με αφορισμούς διακρίσεις υποχρεωτικότητες και επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία μας."