ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (10-06-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (20) παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:

Ø (5) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:

· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,

· 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και

· 1 παράβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

-(2) παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ - μπαρ) στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για μη τήρηση αναστολής λειτουργίας του με την επιβολή προστίμου ύψους (5.000) ευρώ στην επιχείρηση και (3.000) ευρώ στον υπεύθυνο του καταστήματος. Επίσης επιβλήθηκαν -10- πρόστιμα των -300- ευρώ σε πελάτες του καταστήματος για μη τήρηση υγειονομικών μέτρων.

-(1) παράβαση σε κέντρο διασκέδασης στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας για όρθιους πελάτες εντός του καταστήματος με την επιβολή προστίμου (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας -7- ημερών

-(1) παράβαση σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων για διενέργεια εκδήλωσης σε εσωτερικό χώρο με την επιβολή προστίμου (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας -7- ημερών

-(1) παράβαση σε αίθουσα εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων για διενέργεια εκδήλωσης στο εσωτερικό χώρο με την επιβολή προστίμου (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας -7- ημερών. Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.