Το όραμά της για πλήρη νεοφιλελεύθερη πολιτική ξεδιπλώνει η δημοτική αρχή του Δήμου Ηγουμενίτσας σε όλους τους τομείς. Αφού σκοπός της είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση των πάντων, ξεκινώντας από βασικά αγαθά, όπως το νερό που πληρώνουνε οι δημότες Ηγουμενίτσας πανάκριβα.

Προχωράει και σε εισιτήριο στον πολιτισμό...

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας οι εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για 7 θεατρικές παραστάσεις όλες κι όλες (που δεν ξέρουμε με ποια κριτήρια αποφασίστηκαν) και μόνο μία είναι με ελεύθερη είσοδο. Οι υπόλοιπες παραστάσεις έχουνε είσοδο που ξεκινάει από 5 ευρώ/άτομο και φτάνουν μέχρι και 15 ευρώ/άτομο.

Δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς βέβαια για πολιτική αγυρτεία, αυτά πρεσβεύουν, αυτά υλοποιούν, αυτοί είναι...!
Όσοι όμως πάρετε τα παιδιά σας και για να παρακολουθήσετε μια θεατρική παράσταση χρειάζεστε δυο μεροκάματα από αυτά που δεν έχετε, ας βγάλετε τα συμπεράσματά σας!
Τουλάχιστον, μας προσφέρουν καθημερινά, δωρεάν τον καραγκιόζη...!!!

Η ανακοίνωση του Π.ΑΚ.Π.ΠΟ.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει την έναρξη των εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021» όπου θα γίνει την Πέμπτη 08-07-2021. Οι εκδηλώσεις για την Ηγουμενίτσα θα γίνουν στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου λόγω των εργασιών που γίνονται στο χώρο της πρώην μαθητικής εστίας. Σε όλες τις εκδηλώσεις θα λαμβάνονται όλα τα εκάστοτε προβλεπόμενα μέτρα του ΕΟΔΥ για τον covid 19 . Εφιστούμε την προσοχή σας στις οδηγίες των υπευθύνων των εκδηλώσεων (αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά κλπ).

Το πρόγραμμα των παραστάσεων της εβδομάδας είναι:

-Πέμπτη 08-07-2021 οι θεατρικές παραγωγές του Δημητρίου Φωτόπουλου παρουσιάζουν την παράσταση «Δεν ακούω Δεν βλέπω Δεν μιλάω» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:30, με είσοδο 5€ ταμείο-προπώληση.

-Παρασκευή 09-07-2021 οι θεατρικές παραγωγές του Δημητρίου Φωτόπουλου παρουσιάζουν την παράσταση «Δεν ακούω Δεν βλέπω Δεν μιλάω» στο αμφιθέατρο Πέρδικας στις 21:30, με είσοδο 5€ ταμείο-προπώληση.

-Δευτέρα 12-07-2021 η Μέθεξις θεατρικές παραγωγές παρουσιάζουν την παράσταση «Το όνειρο του Σκιάχτρου» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:30, με είσοδο 9€ προπώληση και 12€ ταμείο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα προσαρμόζεται συμφώνα με τα εκάστοτε μέτρα covid 19 και η ενημέρωση του κοινού θα γίνετε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε αφίσες, μπάνερ καθώς και από την εφαρμογή Novoville. Ανάλογα τα ισχύοντα μέτρα μπορούν να προστεθούν αργότερα και άλλες εκδηλώσεις.

Καλό και υγιές Πολιτιστικό Καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ: www.thesprotikoiantilaloi.gr