ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιώργος Τράγκας : Οιεκβιασμοί για τους εμβολιασμούς συνδέονται με το ξεπούλημα της οικονομίας


Όλα τα πολιτισμένα έθνη έχουν ανακοινώσει ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού πρέπει να είναι εθελοντικός κι απολύτως συναινετικός από τους πολίτες. Οι ποικίλλοι εκβιασμοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στους επιχειρηματίες της εστίασης και γενικά απέναντι στους πολίτες είναι πρωτοφανείς, ακραίοι και παράλογοι και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εργαλειοποιεί πολιτικά τον ιό για να μετατρέψει το σύνολο της εναπομείνασας οικονομίας σε βορά διαφόρων fund με τα οποία εδώ και καιρό συνεργάζεται στενά.

Η οικονομική συντριβή της εστίασης-ψυχαγωγίας σε συνδυασμό με τα πενιχρά αποτελέσματα και της φετινής τουριστικής περιόδου οδηγεί στο σφυρί το σύνολο σχεδόν των ξενοδοχειακών μονάδων που ορέγονται οι Γερμανοί για να μετατρέψουν την τουριστική μας βιομηχανία σε αποκλειστικά Γερμανική. Επίσης αξιοποιεί τον COVID-19 και την κατάσταση στον τομέα της υγείας για να συγχωνεύσει μεγάλα νοσοκομεία και να οδηγήσει μεγάλο τμήμα της δημόσιας υγείας σε ξεπούλημα.Ήδη καραδοκούν ξένα συμφέροντα.

Η θέση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σχετικά με τους εμβολιασμούς δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από εκείνη που προστατεύει τα ατομικά και συνταγματικά δικαιώματα ενός πολίτη.

Δηλαδή η ελεύθερη επιλογή του και η απόλυτη συναίνεση του στο αν επιθυμεί να κάνει ή όχι ένα εμβόλιο από αυτά που παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός και έχουν έκτακτη αδειοδότηση, λόγω συνθηκών, από την Ε.Ε.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ θεωρεί ύβρεις και προσβολή της προσωπικότητος όσων εκτοξεύονται από κυβερνητικές πηγές ή ελεγχόμενα κανάλια εναντίον εκατομμυρίων σκεπτόμενων και ανήσυχων πολιτών.