Επί τρεις εβδομάδες πρσπαθούσαν να βρουν αυτόν που τραυμάτισε το άτυχο ζώο - Τελικά αποδείχθηκε ότι δράστης ήταν ένας 17χρονος μαθητής
Εδώ και τρεις εβδομάδες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούσαν έρευνα για τον σοβαρό τραυματισμό ενός δεσποζόμενου σκύλου στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος στην Ανατολή Ιωαννίνων και, τελικά, διαπίστωσαν ότι δράστης ήταν ένας ανήλικος γείτονας!

Ήταν 15 Ιουνίου, όταν το άτυχο ζώο τραυματίστηκε στο μάτι από ένα δυναμιτάκι που είχε πεταχτεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του ιδιοκτήτη του. Ο ένοικος του διαμερίσματος υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας ανέκριναν και τους κατοίκους γειτονικών σπιτιών.

Η έρευνα οδήγησε σε έναν 17χρονο μαθητή, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και τελικά ομολόγησε ότι αυτός είχε πετάξει το δυναμιτάκι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς και του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr