Γιώργος Τράγκας (Δήλωση- Σχόλιο): Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τον Εφιάλτη πατέρα του!

Το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι συμπαρίσταται πλήρως σε όσους εργαζόμενους εκβιάζονται να κάνουν το εμβόλιο, γιατί αλλιώς θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα χάσουν το ψωμί τους. Μόνο ένας Μητσοτάκης, ο υιός του Εφιάλτη της Αποστασίας, θα μπορούσε να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό ελεύθερων ανθρώπων και να τους εκβιάσει ότι πρέπει, χωρίς τη συναίνεσή τους, να προβούν σε ιατρική πράξη.

Κι αυτό το κάνει, χωρίς να αναλαμβάνει ως Πρωθυπουργός και ως κράτος την αποζημίωση σε περίπτωση που εμφανίσουν παρενέργειες, ή χάσει κάποιος τη ζωή του. Είναι εθνικό όνειδος η παρουσία του στο Μαξίμου. Είναι λίαν επικίνδυνος για το λαό και το Έθνος. Βιάζει ασύστολα και καθημερινά τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα και παραβιάζει και την υπογραφή της αδελφής του κάτω από την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι οι εμβολιασμοί είναι μη υποχρεωτικοί και απαιτούν συναίνεση!

Το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι είναι στο πλευρό όλων των εργαζομένων στα ιδρύματα ευγηρίας, αλλά και όλων εκείνων που φοβούνται και δεν επιλέγουν να κάνουν το εμβόλιο επειδή ανησυχούν για τη ζωή τους και βλέπουν ότι τόσο οι φαρμακευτικές εταιρείες, όσο και το ελληνικό δημόσιο, έχουν απαλλαγεί εκ προοιμίου κάθε ποινικής και αστικής ευθύνης. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ακριβοπληρωμένοι – σύμφωνα με τη Διαύγεια – λοιμωξιολόγοι, που συστήνουν τα εμβόλια χωρίς να μιλάνε για τη διάρκεια ανοσίας, ζήτησαν και πήραν το ακαταδίωκτο από την κυβέρνηση.