Εν μέσω θέρους η κυβέρνηση προχωρεί σε νέο κύμα εκβιασμών και πιέσεων για τα εμβόλια, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβαίνει σε εκτεταμένες προετοιμασίες ξεπουλήματος την εναπομείνασας οικονομίας.

Η Τουρκία προχωρεί σε προετοιμασίες για σύγκρουση με την Ελλάδα ή υποχρεωτική, ταπεινωτική διπλωματική ήττα. Η σημερινή εκπομπή έχει επίσης να κάνει με την απαραίτητη προειδοποίηση προς την κυβέρνηση ότι οι επιστημονικές έρευνες, αλλά και οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια προειδοποιούν την παγκόσμια κοινότητα, ότι τα εμβόλια που κυκλοφορούν ενδέχεται να είναι ανίσχυρα και να μην παράγουν επαρκή ανοσία. Ήδη η περίφημη Pfizer με την οποία έχει ειδικές σχέσεις ο σημερινός πρωθυπουργός , προετοιμάζει τη διεθνή κοινή γνώμη ότι θα πρέπει οι ήδη εμβολιασθέντες και οι καινούριοι να κάνουν και τρίτη ενισχυτική δόση.

Η διεθνής ειδησεογραφία, πράγμα που πρέπει να συνεγείρει τους σημερινούς Υπουργούς και το περιβάλλον του Μαξίμου, προειδοποιεί ότι τα εμβόλια που γίνονται είναι ασθενή μπροστά στις νέες μεταλλάξεις, ακόμη και σε χώρες όπως το Ισραήλ που πέτυχαν να εμβολιάσουν μεγάλο αριθμό πολιτών με δύο δόσεις. Εδώ στην Ελλάδα, η σημερινή κυβέρνηση προχωρεί σε ένα πλήθος εκβιασμών και παραβιάσεων των Συνταγματικών ελευθεριών των πολιτών με μια σειρά «αλαλούμ μέτρα», ακραία, αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά, τα οποία προκαλούν οργή και χλεύη. Κατηγοριοποιεί τους πολίτες, τους διαιρεί σε “μολυσμένους” και “ακάθαρτους” και επιβάλλει εξοντωτικά πρόστιμα σε επιχειρήσεις εστίασης που παρέμεναν επί μήνες κλειστές. Έφτασαν στο σημείο οι εφαρμόζοντες τους ανόητους νόμους της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να επιβάλλουν πρόστιμο σε κέντρο στα Βραχνέικα Πατρών, σε κέντρο διασκέδασης που φιλοξενούσε έναν γάμο, επειδή οι νεόνυμφοι και δύο ακόμα, προφανώς οι κουμπάροι, ήταν όρθιοι. Ήθελαν να είναι… καθιστοί το ζευγάρι, οι κουμπάροι και οι γονείς τους!

Την ίδια ώρα, στοιβάζονται εκατοντάδες ταξιδιώτες της Aegean και όλων των αεροπορικών εταιρειών, μέσα στα λεωφορεία των αεροδρομίων μας, ο ένας πάνω στον άλλον επειδή δεν υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός λεωφορείων ούτε στο Ελ. Βενιζέλος, ούτε στα τοπικά αεροδρόμια. Παντού επικρατεί ένα γενικό αλαλούμ.

Οι επιχειρήσεις εστίασης τινάζονται στον αέρα και είναι ανεκδιήγητο αυτό που συμβαίνει με την εφαρμογή των μέτρων της κυβέρνησης και τους αστυνομικούς που καλούνται ως γιατροί – υγειονομικοί υπάλληλοι να επιβάλλουν αντιφατικούς και οξύμωρους νόμους σε χιλιάδες ανθρώπους που κάνουν τις διακοπές και το καλοκαίρι τους. Τα παράνομα πάρτι επ’ αμοιβή, με εισιτήριο, αλλά και τα ιδιωτικά πάρτι που γίνονται σε όλα τα νησιά, η αθέατη και τυπικά παράνομη ψυχαγωγία χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν φυσιολογικά και κανονικά, θυμίζει ατμόσφαιρα Όργουελ. Φασιστική δικτατορία, όπως αυτή της 21ης Απριλίου, που πιθανότατα οδηγεί σε εθνική συντριβή.

Ο σημερινός Λουδοβίκος του Μαξίμου δεν διαβάζει επιστημονικές ανακοινώσεις, για την ακρίβεια δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του τι συμβαίνει στον κόσμο και πόσο αλληλοσυγκρουόμενα και ανησυχητικά είναι τα επιστημονικά δεδομένα. Υπάρχει παγκόσμια, διάχυτη ανησυχία για τα εμβόλια mRNA τις μεταλλάξεις, τη διάρκεια της ανοσίας και το ενδεχόμενο εκτεταμένων παρενεργειών. Επιστήμονες και επώνυμοι που προειδοποιούν γι αυτά που φέρνουν τα εμβόλια. Όχι μη ειδικοί που μπαινοβγαίνουν στα παράθυρα του ΣΚΑΪ!

Εδώ στην Ελλάδα, ο γνωστός φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προβεί σε δηλώσεις – «κεραυνούς» κατά της κυβέρνησης και πρέπει κανείς να τις ακούσει στο crashonline.gr. Το ίδιο και διακεκριμένοι καθηγητές του Πανεπιστημίου, όπως οι κ.κ. Κούβελας και.Φαρσαλινός. Το ερώτημα είναι γιατί ο κ. Μητσοτάκης δε λαμβάνει καν υπ’ όψιν του όλες αυτές τις προειδοποιήσεις κι δεν θυμάται την υπογραφή της κυβέρνησης του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίον αποφάσισε ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να είναι συναινετικοί και εθελοντικοί, δηλαδή με την ελεύθερη επιλογή του κάθε πολίτη. Αντίθετα προχωρεί σε μαζικούς, εκβιαστικούς και ενδεχομένως, ανθρωποκτονικούς εκβιασμούς, γιατί από τη μια ισοπεδώνει και οδηγεί εκατομμύρια ανθρώπους στην απόλυτη φτώχια και από την άλλη ενδέχεται να τους οδηγεί και σε επικίνδυνες βλάβες για την υγεία τους.

Την ίδια ώρα υπάρχουν έντονες πληροφορίες, ότι ο κ. Μητσοτάκης κινείται, βάσει σχεδίου, στο ξεπούλημα του συνόλου της εναπομείνασας οικονομίας, που οδηγεί σε νέα μνημόνια, νέους δανεισμούς, επαναφορά της σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής και σε αναπόφευκτες εθνικές ταπεινώσεις και συρρικνώσεις, είτε με απλό πολεμικό επεισόδιο, είτε με συμβιβαστική διπλωματική ήττα. Είναι ενδεικτικό ότι αυτή την κρίσιμη εποχή έχουν αποσυρθεί στο πολιτικό ημίφως, τόσο ο κ. Δένδιας όσο και νοήμονα μέλη της κυβέρνησης και της οικογένειάς του, που αντιλαμβάνονται που πηγαίνει το πράγμα, ή φοβούνται πολύ με αυτά που ακούγονται, τόσο για τα εμβόλια, όσο και για τις επιθετικές κινήσεις των Τούρκων. Ο Λουδοβίκος των Αθηνών, όπως τον περιγράφει το Crash που κυκλοφορεί, ενώ συναντά όλα τα «γεράκια» και τους «γύπες» της Silicon Valley, της Big Pharma και της Amazon, όχι για το καλό του λαού μας, αλλά για δικό του όφελος, προετοιμάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, το ξεπούλημα όλου του ελληνικού τουρισμού, αλλά και της δημόσιας υγείας.

Πολιτικά βούλιμος και ανόητος, εργαλειοποιεί τον ιό και τη δημόσια υγεία και τα δίνει ως όπλα στην υπηρεσία όλων εκείνων που επιθυμούν να αγοράσουν, έναντι πινακίου φακής, όσα έχουν απομείνει ως στοιχεία οικονομίας στην πατρίδα μας. Περισσότερα από 1.500 ξενοδοχεία βγαίνουν στο σφυρί, εξαιτίας των ακραίων περιοριστικών μέτρων, των φασιστικών μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και παραδίδονται ουσιαστικά στο 1/10 της αξίας τους σε διάφορα funds που είναι φιλικά στο Μαξίμου.

Πρόκειται για καθαρά γερμανικό σχέδιο που έχει να κάνει με την παράδοση του συνόλου του τουρισμού ή του μεγαλύτερου μέρους του στα γερμανικά κεφάλαια και σε λίγους φίλους της οικογένεια Μητσοτάκη.
Εκατοντάδες Έλληνες ξενοδόχοι που ζούσαν από τον ελληνικό τουρισμό, θα ξεπουληθούν πλέον σε στημένους πλειστηριασμούς. Αυτοί και οι υπάλληλοι τους και η ελληνική τουριστική βιομηχανία, παραδίδεται πλήρως σε ξένα χέρια. Δηλαδή τη μοναδική βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί υπάρχει ο COVID – 19, αλλά γιατί κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι, οδήγησαν και οδηγούν με όλα αυτά τα τρελά μέτρα όλες αυτές τις επιχειρήσεις στην αγκαλιά των ξένων και των φίλων του Μαξίμου. Επίσης, βαδίζοντας πάνω στην πλατφόρμα των φασιστικών, καταναγκαστικών μέτρων προχωρεί , όπως δημοσιεύεται, σε συγχωνεύσεις νοσοκομειακών μονάδων και σε πρώτη φάση κάνει 35, 55 νοσοκομεία! Δηλαδή παραχωρεί στην ιδιωτική περίθαλψη ένα μεγάλο τμήμα της δημόσιας υγείας. Έτσι μειώνει το δημόσιο ενόψει νέας σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής. Προωθεί την ιδιωτικοποίηση του μεγαλύτερου τμήματος του τομέα υγείας και ήδη έχει προειδοποιήσει ότι όλα τα παιδιά του Ελληνικού λαού δεν πρέπει να πηγαίνουν στα Πανεπιστήμια!

Επόμενη φάση, είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση της Παιδείας και η εισαγωγή όλων των εργαζομένων στη άποψη ότι ή δέχεσαι αυτά τα χρήματα ή πεθαίνεις στην πείνα ή μεταναστεύεις. Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις μαζικές αντιδράσεις εξαιτίας όλων αυτών που έρχονται, θα επαναφέρει αυστηρότερα υγειονομικά μέτρα, μεγαλύτερη χυδαία πλύση εγκεφάλου και ενδεχομένως τοπικά και περιφερειακά lockdown. Περιμένει τις γερμανικές εκλογές, ενώ εν μέσω καύσωνα προωθεί την οικονομία ως βορά στα χέρια Γερμανών και φίλων της οικογένειας. Ήδη και με την ανοχή, δυστυχώς, της αξιωματικής αντιπολίτευσης που απλά υποτονθορύζει, έφερε εργασιακό μεσαίωνα και οδήγησε τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας σε εθνικό μαρασμό και εθνική, πλήρη εξαθλίωση.

Δουλεύει επί 24ωρου βάσεως, με ιδιοτέλεια, πολιτική και οικονομική και αυτοί γίνεται εμφανές πλέον στα μάτια όλβων των πολιτών. Έχει τη νοοτροπία διοικητού ή δικτάτορα νήσου της Καραϊβικής ή προτεκτοράτου τριτοκοσμικής περιοχής. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, πίσω από το παραβάν μιας χυδαίας υγειονομικής προπαγάνδας, πίσω από έναν μανδύα ακραίων φασιστικών περιοριστικών μέτρων, άλλαξε την εργασιακή νομοθεσία. Φέρνει νέα μνημόνια, ξεπουλάει τμήματα της οικονομίας, δημιουργεί προϋποθέσεις νέων γιγαντιαίων κύματος μεταναστών, αφελληνοποιεί την πατρίδα μας και ψήνει στα παρασκήνια ταπεινωτικές υποχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία. Είναι ο Εφιάλτης – πατέρας του στη νιοστή.

Είναι ο εφιαλτικότερος όλων! Δυστυχώς, η ελίτ των Αθηνών είτε συμπαρίσταται, είτε συναλλάσσεται, είτε δείχνει ανεκτική απέναντί του προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα της.

Ο κ. Τσίπρας και δυστυχώς και οι υπόλοιπες πτέρυγες της Βουλής ασκούν απαράδεκτη κριτική απέναντί του, προκειμένου ομαλά να απολαμβάνουν τις χορηγίες και τα οφέλη που απορρέουν από αυτή την παρακμιακή πολιτική ζωή.