Συνέντευξη του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Γ. Τράγκα στον 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη

Xαμός σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Γιώργου Τράγκα στον 98.4 με τον Γιώργο Σαχίνη στο Ηράκλειο της Κρήτης! Το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού κατακλύστηκε από εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης προς τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης στο παρελθόν εφημερίδων και περιοδικών, Γιώργος Τράγκας, μιλώντας σήμερα στον 98.4 , κάλεσε σε μια «ειρηνική επανάσταση ανυπακοής για να ανακτήσουμε την Ελευθερία μας» , όπως αποκάλεσε και την κίνηση του . Επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Πρωθυπουργό , μιλώντας για εμπέδωση καθεστωτικών λογικών , όπως τις χαρακτήρισε, με παραβίαση συνταγματικών ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων , όπως υποστήριξε, σε όλα τα επίπεδα από την διαχείριση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς, την οικονομία, την ελευθεροτυπία, την πολιτική έκφραση και το επίπεδο ζωής της πλειονότητας των πολιτών.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι ο Πρωθυπουργός για το αν θα κάνει ή όχι πρόωρες εκλογές θα το εξαρτήσει από το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γερμανία, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση στα Εθνικά θέματα, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που στη Κύπρο ο Ερντογάν προχωρά στη οριστική διχοτόμηση με την λύση του χωριστού κράτους στη Κατεχόμενη Κύπρο , είναι ντροπή να μιλάμε στη Ελλάδα για «ήρεμο καλοκαίρι στα Ελληνοτουρκικά».

Ο Γιώργος Τράγκας, επιτέθηκε με σφοδρότητα και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , ότι στη ουσία δεν αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση , αλλά την στηρίζει την ώρα που αυτή, όπως είπε, εξελίσσεται στο πιο αυταρχικό καθεστώς που οδηγεί στο τέλμα τον ελληνικό λαό.

Ο Τσίπρας πλήγωσε, ο Μητσοτάκης θύμωσε σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας!