O αξιόλογος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Σταύρος Εμπεσλίδης παρουσιάζει, με τη συνοδεία της θρυλικής Μπάντας της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη, το νέο του τραγούδι με τίτλο «Χορεύει ο Έρωτας», που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

O Σταύρος Εμπεσλίδης είναι ένας καταξιωμένος ερμηνευτής στον χώρο της λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής και σολίστας του μπουζουκιού.

Από το 2016 συνεργάζεται με την Μπάντα της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη και έχει συμμετάσχει στον τρίτο δίσκο της, με τίτλο «Μελωδίας Ροδόσταγμα». Προϊόν αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας είναι και το τραγούδι «Χορεύει ο Έρωτας» σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του Σταύρου Εμπεσλίδη.

Πρόκειται για ένα ξέφρενο χορευτικό τραγούδι με έντονο το Βαλκανικό ηχοχρώμα που εκπορεύεται από τους εξαιρετικούς μουσικούς της Μπάντας.

Το «Χορεύει ο έρωτας» είναι πρωτίστως ένα όμορφο ερωτικό τραγούδι καλής διάθεσης, από αυτά που σε παρασύρουν να ακολουθήσεις τον ρυθμό τους και να διασκεδάσεις αφήνοντας πίσω σου τις έγνοιες της καθημερινότητας.

Η Μπάντα της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη με τον γνωστό δυναμισμό της, την αρτιότητα και την ένταση του παιξίματος της βάζει τη σφραγίδα της στο τελικό αποτέλεσμα και ο Σταύρος Εμπεσλίδης αλληλεπιδρά ιδανικά μαζί της, υποστηρίζοντας άψογα το τραγούδι ερμηνευτικά.

Το τραγούδι «Χορεύει ο έρωτας» που συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό music video, οδοιπορικό στις ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας, σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Βολιώτη κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo.