Εκατοντάδες πολίτες συρρέουν σε δικηγορικά γραφεία των Αθηνών, προκειμένου να επιβάλλουν μαζικές αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου, τόσο για τις καταστροφές που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των lockdown και από τα μέτρα που επιβάλλονται έως και σήμερα, αλλά κυρίως υποβάλλουν αγωγές για το θέμα του υποχρεωτικού – εκβιαστικού εμβολιασμού, που προστάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μεταξύ των επιχειρημάτων που διατυπώνονται από νομικούς, είναι και η παραβίαση της απόφασης του Συμβουλίου της Ευρώπης (τέλος Ιανουαρίου 2021), που αποφαίνεται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και γίνεται μόνο με συναίνεση.

Επίσης, στα επιχειρήματα που αναπτύσσονται στις ομαδικές αγωγές περιλαμβάνονται το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων και η απαλλαγή ευθυνών εκ προοιμίου από αποζημιώσεις όλων των πολυεθνικών εταιρειών, που παρήγαγαν με ταχύτητα φωτός όλα τα εμβόλια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υπογράψει την απόφαση της Ευρώπης. Επίσης στις αγωγές διατυπώνονται όλες οι Διεθνείς Συνθήκες που απαγορεύουν τις ιατρικές πράξεις και τους εμβολιασμούς άνευ συναίνεσης.

ΠΗΓΗ: crashonline.gr