Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων-Μελών του, θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί 11-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται από το 1926, θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων με Επιχειρηματικές Συναντήσεις Β2Β (business to business), Β2C (business to customer) και B2G (business to government) οργανωτικά χαρακτηριστικά. Με άξονα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, η ΔΕΘ προάγει την ελληνική οικονομία και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ταυτόχρονα, δημιουργεί φυτώρια ανάπτυξης νέων κλαδικών εκθέσεων και άλλων γεγονότων με διεθνή προσανατολισμό.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) αποτελεί το κορυφαίο και πολυδιάστατο εκθεσιακό γεγονός της χώρας που οργανώνεται ετησίως με ιστορική συνέχεια και συνέπεια από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τον πολιτισμό, η ΔΕΘ, προσελκύει τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων και κρατικών φορέων από όλη την Ελλάδα, αλλά και επιφανών εταιριών από την παγκόσμια αγορά, που αναδεικνύουν τη δυναμική της, αλλά και τη διεθνή της ακτινοβολία.

Παράλληλα, διαθέτει έντονα ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά με τη φιλοξενία πλήθους πολιτιστικών εκδηλώσεων και θεαμάτων, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ζωογόνο και εορταστικό κλίμα στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Η διοργάνωση της ΔΕΘ κάθε Σεπτέμβριο, πέραν του θεσμικού της χαρακτήρα, σηματοδοτεί και την έναρξη του νέου οικονομικού έτους για τη χώρα, διατηρώντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας οργάνωσης εξίσου αξιόπιστης για τους επαγγελματίες, το κοινό και την πολιτεία (Β2Β, Β2C και B2G).

Η 85η διοργάνωση της ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 11-19 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία, οι οποίες εν τέλει, θα σηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας - το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης ημέρας. Το Επιμελητήριο πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.

Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:

Η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2021.

Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση εκατό ευρώ (100,00€), η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της Επιχείρησης-Μέλους.

Παρουσία εκπροσώπου της Επιχείρησης-Μέλους στο Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν (εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις) στην 85η ΔΕΘ στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, να δηλώσουν έως 23.07.2021 το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / Enterprise Europe Network – Hellas, κα ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ