Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό μία μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού ενώ είχε χάσει και τον πατέρα της από τον φονικό ιό. Η οικογένειά της ανοίγει λογαριασμό για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.
Θλίψη σκόρπισε στα Ιωάννινα η είδηση του θανάτου μίας 40χρονης από κορονοϊό.
Όπως αναφέρει το epirusnews, η γυναίκα είχε χάσει πριν από έναν μήνα και τον πατέρα της από τον φονικό ιό.
Η 40χρονη, μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού, άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλευόταν.

Η οικογένεια της γυναίκας, με ανάρτησή της στο Facebook, μιλά για την μεγάλη μάχη που έδωσε η 40χρονη ενώ άνοιξε λογαριασμό για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.

«Από χθές η καρδιά μας ράγισε.Το χαμόγελό μας, έσβησε. Ο δικός μας Άγγελος, η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη. Ήθελε να βγεί νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα παντού σε κάθε βήμα της όπως έκανε πάντα. Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου...Κάποιες φορές όμως σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και οι ήττες», αναφέρεται μεταξύ άλλων.
Στη συνέχεια της ανάρτησης τονίζεται η πρωτοβουλία της οικογένειας για το άνοιγμα λογαριασμού:
«Το κεφάλι ψηλά όμως γιατί εσείς θα δώσετε πολλούς αγώνες και θα είστε στήριγμα σε πολλές οικογένειες. Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19».

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr