Ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για την ανακύκλωση, Followgreen, υλοποίησε τη δράση «Πάμε Ανακύκλωση» για το σχολικό έτος 2020-2021.

Με αφορμή τη λήξη της ανωτέρω δράσης, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και ώρα 14.00 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης των σχολείων.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως η εκπροσώπηση κάθε σχολείου είναι σημαντική, καθώς τα πρώτα σχολεία θα λάβουν από ένα χρηστικό και ένα συμβολικό δώρο για τη σχολική τους μονάδα. Επιπλέον, όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στη δράση θα λάβουν έπαινο συμμετοχής από τον Δήμο για τη σημαντική προσπάθειά τους.

Η δράση ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Followgreen, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και υποστηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), το πρόγραμμα ανακύκλωσης αλουμινίου «Κάθε Κουτί Μετράει» και την Αειφορική Ηπείρου.