Παρεμβάσεις βατότητας σε Καρυώτι, Νεοχώρι, Παραμυθιά, Γλυκή και Σούλι, περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή στις 09:30.

Αναλυτικά όλα τα θέματα της Θεσπρωτίας:
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγική μονάδα περιοχής Καρυώτι Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κοπή χόρτων και κλάδεμα δέντρων τα οποία εμποδίζουν την ορατότητα στην εθνική οδό Νεοχώρι – Παραμυθιά – Γλυκή έτους 2021 (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποψιλώσεις, απομάκρυνση φυτικών, κοπή δέντρων κ.λ.π. στον Ιστορικό Χώρο Σουλίου και της Κιάφας (παροχή υπηρεσιών)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετατόπιση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εγνατία Οδός και Πρόσβαση προς Μαυρομάτι (Είσοδος Πόλης Ηγουμενίτσας)».
-Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την συμμετοχή των τέκνων των υπαλλήλων που υπηρετούν στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, σε παιδικές κατασκηνώσεις.
-Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας οικ. έτους 2021.
-Έγκριση του Πρακτικού Νο1/10-06-2021 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού, για την «Παροχή υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου Ελιάς, για το έτος 2021, στην Π.Ε. Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού € 81.675,62 με ΦΠΑ.
-Έγκριση του Πρακτικού Νο1/21-05-2021 της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την «Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2021 στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού € 16.601,49 με ΦΠΑ και απόφαση επί της από 31-05-2021 ένστασης κατά του Πρακτικού.
-Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια και φύτευση φυτών στους τρεις κόμβους Πλαταριάς επί της Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας (παροχή υπηρεσιών)».