Ο Πρωθυπουργός κατά την σύντομη…. εκδρομή του στα Ιωάννινα «στα πιο αναπάντεχα μέρη» όπως χαρακτήρισε έκπληκτος την περιοχή μας και «στους θησαυρούς που μπορείς να βρεις» σε αυτά, όπως ανέφερε, ουδεμία έκανε αναφορά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με το διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό του έργο, ουδεμία αναφορά επίσης και στα δύο Νοσοκομεία της πόλης που σήκωσαν και σηκώνουν το βαρύ φορτίο αντιμετώπισης της πανδημίας και της υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων της Βορειοδυτικής Ελλάδας και που στην συνείδηση του Γιαννιώτικου και ολόκληρου του Ηπειρώτικου λαού αποτελούν διαχρονικούς θησαυρούς της περιοχής μας και όχι μόνο.

Κατά την επίσκεψή του στο «ΜΕΓΑ» εμβολιαστικό κέντρο της πόλης αρκέστηκε σε επικοινωνιακά παιχνίδια αποφεύγοντας να αναφερθεί στις προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού που είναι απαραίτητες για την λειτουργία του, εκτός και αν σχεδιάζει να αποδυναμώσει περισσότερο τα κέντρα υγείας του νομού και τα δύο μεγάλα Νοσοκομεία της πόλης μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα με την επίσκεψη-αστραπή, ότι επί δύο χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι απούσα από την Ήπειρο, από τις προσδοκίες των Ηπειρωτών και από τα σοβαρά και μεγάλα έργα.

Ο Πρωθυπουργός ήρθε, είδε και απήλθε.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ιωαννίνων.