Άρωμα~ μία αυστηρά προσωπική υπόθεση 

Είναι αυτό που θέλεις να μυρίζεις, αλλά και να μυρίζουν οι  
άλλοι πάνω σου. H μυρωδιά που θέλεις να σε θυμούνται. Είναι αυτό που συνδέεται άρρηκτα με αναμνήσεις, συναισθήματα, φάσεις στη ζωή σου, στιγμές, ανθρώπους, εποχές.

Πώς μπορείς να το βοηθήσεις να διαρκεί περισσότερο έτσι ώστε να μυρίζεις όμορφα όλη μέρα;

Όλα ξεκινάνε φυσικά από τη σωστή εφαρμογή του 
αρώματος, καθώς ναι, υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να το φορέσεις. Παρακάτω συγκεντρώσαμε σε έναν οδηγό, έξι απλά
βήματα που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις σωστά το άρωμα σου ώστε η  μυρωδιά του να διαρκέσει περισσότερο.

1. Αρωματίσου μετά το ντουζ

Φόρεσε το άρωμά σου μετά το μπάνιο ή το ντουζ σου, αφού σιγουρευτείς ότι έχεις στεγνώσει ταμπονάριστα το δέρμα σου. Με αυτή την τακτική θα αποφύγεις τους λεκέδες που μπορεί να προκαλέσει το άρωμα στα ρούχα ή στα κοσμήματα σου και η υγρασία του σώματός σου θα βοηθήσει το άρωμα να κλειδώσει πάνω σου.

2. Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση…!!

Εάν θέλεις το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο, φρόντισε να ενυδατώσεις το σώμα σου πριν την εφαρμογή του. Χρησιμοποίησε κρέμα ή ενυδατική λοσιόν χωρίς άρωμα ή για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μια που να έχει το ίδιο άρωμα με τη κολόνια σου. Εάν πάλι το δέρμα σου είναι πάρα πολύ ξηρό φρόντισε να βάλεις λίγη βαζελίνη στα σημεία που στη συνέχεια θα ψεκάσεις το άρωμα σου .

3.Επέλεξε τα σωστά σημεία

Τα καλύτερα σημεία για να βάλεις το άρωμά σου είναι τα 
σημεία που μπορείς να μετρήσεις τους παλμούς της καρδιάς σου καθώς οι αρτηρίες είναι πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος σου. Εφάρμοσε λοιπόν την εσσανς του αγαπημένου σου αρώματος στους καρπούς σου, ανάμεσα στις κλείδες, πίσω από τα αφτιά, στο εσωτερικό του αγκώνα σου ή
πίσω από τα γόνατα . Τα σημεία αυτά πραγματικά βοηθούν το άρωμά σου να έχει πιο έντονη μυρωδιά και μέγιστη διάρκεια.




4. Μη ψεκάζεις τα ρούχα σου


Η τακτική να ψεκάζουμε τα ρούχα μας είναι λάθος καθώς ένα από τα βασικά συστατικά των αρωμάτων είναι η αλκοόλη  η οποία μπορεί να προκαλέσει λεκέδες στα ρούχα και τα
κοσμήματα σου. Κρατάμε λοιπόν τη συσκευασία του αρώματος σε απόσταση περίπου 10 με 15 εκατοστά και ψεκάζουμε πάνω στο σώμα μας.

Extra tip:Εάν θέλεις να πετύχεις μια πιο διακριτική
μυρωδιά για ένα πιο έντονο άρωμα μπορείς να ψεκάσεις
στον αέρα και να περπατήσεις αργά στο σημείο που
ψέκασες.

5.Μη τρίβεις τους καρπούς σου


Εάν έχεις επιλέξει τους καρπούς σου για να φορέσεις το άρωμά σου, τότε μη τους τρίβεις μεταξύ τους μόλις το βάλεις. Το τρίψιμο εξαφανίζει τις πρώτες νότες του αρώματος σου, δηλαδή αυτές που μυρίζεις πιο έντονα τα πέντε πρώτα λεπτά από την εφαρμογή του. Επιπλέον προκαλεί την ανάμειξη του αρώματος με τα φυσικά έλαια του σώματος σου με αποτέλεσμα να αλλοιώνει τη μυρωδιά του.

6.Μη ξεχνάς τα μαλλιά σου

Τα μαλλιά μας έχουν τη ικανότητα να διατηρούν τη μυρωδιά ενός αρώματος πιο έντονα από το δέρμα μας. Εξαιτίας της αλκοόλης που περιέχουν μέσα τα αρώματα η εφαρμογή αρώματος απευθείας στα μαλλιά μας μπορεί να είναι επιβλαβής για το κεφάλι μας. Ψεκάζοντας μια μικρή ποσότητα του αρώματος στη χτένα σου και βουρτσίζοντας στη συνέχεια απαλά τα μαλλιά σου , θα τα κάνεις να μοσχοβολούν όλη μέρα.


https://ris-aromata.gr/
https://www.facebook.com/ris.aromata/
https://www.instagram.com/ris.aromata/