ΠΕΜΠΤΗ 27 ΜΑΪΟΥ

SLIPKNOT: DAY OF THE GUSANO
Η ταινία προβάλλεται σε Πρώτη Πανελλήνια Προβολή.

21:00 Live on stage: Lazy Man’s Load
21:40 συζήτηση για την ταινία με τους Κώστα Χρονόπουλο (διευθυντής Μetal Hammer) και
Χάρη Συμβουλίδη (μουσικοκριτικός, ραδιοφωνικός παραγωγός)
22:00 Προβολή

Η 8η Δεκεμβρίου 2015 έχει μείνει στην ιστορία ως Day Of The Gusano (Day of the Maggot).
Αυτή τη μέρα διάλεξαν οι Slipknot για την πρώτη τους ever συναυλία στο Μεξικό, τη μοναδική χώρα που τους έλειπε ως τότε, βάζοντας τέλος σε μια αναμονή 10 ετών.

Την Πέμπτη 27 Μαΐου στο Gagarin 205, θα ανακαλύψουμε κι εμείς γιατί αυτή η συναυλία στο Mexico City έπρεπε να μείνει στην αιωνιότητα μέσω του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, που σκηνοθέτησε ο Shawn Crahan, a.k.a. Clown, περκασιονίστας, ιδρυτικό μέλος και “δημιουργικός νους” των Slipknot.

Το Slipknot: Day Of The Gusano είναι η καταγραφή της παθιασμένης σχέσης της μπάντας με τους οπαδούς της. Mία έντονη behind the scenes εμπειρία, μέσα από τις αποκλειστικές εκ βαθέων μαρτυρίες του Corey Taylor και των υπόλοιπων μελών, και ταυτόχρονα, ένα ταξίδι μαζί τους στην κουλτούρα και τον πλούσιο πολιτισμό του Μεξικό.

Πέρα και πάνω απ’ όλα όμως, το Day Of The Gusano φέρνει κοντά μας την αξεπέραστη εμπειρία ενός live show των Slipknot!

Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό και όλα βασίζονται σε αυτό.
Γιατί το Day Of The Gusano είναι η τρανή απόδειξη ότι οι Slipknot αποτελούν ένα παγκόσμιο φαινόμενο!

Ένα φαινόμενο, το οποίο θα επιχειρήσουμε να προσεγγίσουμε και να αναλύσουμε λίγο πριν την προβολή, σε μια συζήτηση με τους:

Κώστα Χρονόπουλο, Διευθυντή του Μetal Hammer.
Παιδί δυτικών προαστείων με ανατροφή σε Motörheadικό πεζοδρόμιο, κι από το 1970 μόνιμος κάτοικος του Sabbathιστάν. Αναγνώστης – γραφιάς του Metal Hammer, θρησκευόμενος στο δόγμα των AC/DC και μελετητής των ιερών κειμένων των Jedi και των Led Zeppelin. Πίνει Cuba Libre.

Xάρη Συμβουλίδη, Mουσικοκριτικό & Ραδιοφωνικό Παραγωγό.
Από το 2004 στον μουσικό Τύπο και το ραδιόφωνο, έχει διατελέσει αρχισυντάκτης του περιοδικού Sonik και του Avopolis.gr. Σήμερα γράφει για το Mic.gr και συμπαρουσιάζει με τον Στυλιανό Τζιρίτα την εκπομπή “Συχνοτική Συμπεριφορά”, στον Εν Πλω FM της Ηγουμενίτσας.

Πριν από όλα αυτά, θα υποδεχθούμε στη σκηνή τους Lazy Man’s Load. Μία μπάντα με ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα, αφού συνδυάζει stoner, southern rock, hard rock αλλά και progressive στοιχεία. 
Πολυσυλλεκτικοί και απρόβλεπτοι, θα μας παρουσιάσουν δικό τους υλικό, αλλά και μια ιδιαίτερη προσέγγιση στη μουσική των Slipknot.
To ιδανικό ζέσταμα για αυτό που θα ακολουθήσει!

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στα www.GSFFathens.com & www.123tickets.gr και, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, θα γίνεται προς το παρόν μόνο ηλεκτρονικά.

Tιμές και κατηγορίες εισιτηρίων:
Ημερήσιο εισιτήριο : 15 eur
Opening Combo : 25 eur
Διήμερο Πακέτο για τις μέρες 1+2 (30.11 & 07.12)
Closing Combo : 25 eur
Διήμερο Πακέτο για τις μέρες 4+5 (20 & 21.12)
All Access Combo : 60 eur
Πακέτο εισιτηρίων για όλες τις μέρες του φεστιβάλ
Ημερήσιο Φοιτητικό / Ανέργων : 10 eur

Tα εισιτήρια της κατηγορίας διατίθενται online, αλλά η παραλαβή τους θα γίνεται από το ταμείο του χώρου την ημέρα της προβολής, με την επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών (κάρτα ανεργίας / φοιτητικό πάσο).
Λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλουν σημαντικά μειωμένη χωρητικότητα, θα εκδοθεί πολύ περιορισμένος αριθμός εκπτωτικών εισιτηρίων, που θα διατίθενται μέχρι εξάντλησης του αποθέματος για κάθε μέρα του φεστιβάλ.

– Τα εισιτήρια που θα εκδοθούν για κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι αυστηρά περιορισμένα και μόνο καθήμενων, με αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.
– Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για το προσωπικό και τους θεατές,
κατά την είσοδο και έξοδο, αλλά και για όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο.
– Κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση του κοινού και θα υπάρχουν σταθμοί απολύμανσης χεριών με αντισηπτικό, σε επιλεγμένα σημεία.
– Όλοι οι χώροι του Gagarin απολυμαίνονται πριν την είσοδο του κοινού, και το σύστημα εξαερισμού / θέρμανσης θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.
– Περισσότερες πληροφορίες για τα πρωτόκολλα, τους περιορισμούς και τους αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες που θα ισχύσουν, στο www.GSFFathens.com