Με πολλή χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Ngradio κέρδισε τον τιμητικό τίτλο Radio Broadcasters Of The Year για το 2020 από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Enterprise Awards του EU Business News.

Η συμμετοχή μας στον διαγωνισμό αυτό έγινε μετά από προτροπή του ίδιου του οργανισμού πριν ένα χρόνο και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου του 2021.

Ο NGradio αφιερώνει τη νίκη αυτή σε όλους τους ακροατές που καθημερινά στηρίζουν το έργο και το μεράκι όλων των παραγωγών για ένα ουσιαστικά ψυχαγωγικό και επικοινωνιακό ραδιόφωνο, καθώς και στα 24 συνεργατικά ραδιόφωνα στα FM που αναμεταδίδουν τις εκπομπές του σε όλη την Ελλάδα.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο ζωντανές επιχειρηματικές περιοχές στον κόσμο που αγωνίζονται χρόνο με το χρόνο για να εξασφαλίσουν ποιότητα και ανάπτυξη κάθε μία στον τομέα της. Το πεδίο εφαρμογής τους εκτείνεται σε επιχειρήσεις σε κάθε κλάδο.

Όλοι οι νικητές των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων επαινούνται αποκλειστικά με βάση την αξία τους και κάθε χρόνο ο EU Business News εργάζεται πάνω στην μελέτη του έργου κάθε επιχείρησης.

Αυτό καθιστά τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων, από τα πιο αξιόπιστα στον τομέα τους.

Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε σταθεροί στο ραδιοφωνικό μας πόστο και εκπέμπουμε με την ψυχή μας σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε βαθιά υπερήφανοι για αυτή την ελληνική διάκριση. Όπως ξέρουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζουμε να καταθέτουμε όλο μας τον εαυτό στο ραδιοφωνικό μας έργο μέσα από το οποίο χάρη στην αγάπη των ακροατών μας, είμαστε ούτως ή άλλως, καθημερινά νικητές!

Δείτε την ανακοίνωση στο παρακάτω link:
Ngradio.Gr – Greece 2020 (eubusinessnews.com)