Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (12-02-2021) το μεσημέρι στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, στην κατοχή και στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (68,32) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου που είχε διαπράξει κλοπή

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, χθες (12-02-2021) το απόγευμα στην Άρτα, ανήλικος, την εποπτεία του οποίου έχει η κατηγορούμενη, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ταμειακή μηχανή εμπορικού καταστήματος.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Σύλληψη αλλοδαπού διωκόμενου με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη σήμερα (13-02-2021) το πρωί στην Πρέβεζα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτική Αλεξανδρούπολης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.