Ένα ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού  θέρμανσης – ψύξης απέκτησε έπειτα από 43 ολόκληρα χρόνια, το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Για πρώτη φορά από την κατασκευή και λειτουργία του Κλειστού της Λιμνοπούλας, στα τέλη της δεκαετίας του ’70, στο Γυμναστήριο τοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το νέο σύγχρονο σύστημα θέρμανσης και ψύξης, μετά τις απαραίτητες και άμεσες ενέργειες της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Υπενθυμίζουμε, πως όλα αυτά τα χρόνια στο Κλειστό της Λιμνοπούλας δεν υπήρχε ψύξη και το νέο σύστημα που εγκαταστάθηκε λειτουργεί με καθαρό  αέρα. Έτσι όταν οι προπονήσεις επιτραπούν και πάλι από την Πολιτεία, αυτές θα μπορούν να γίνονται στη Λιμνοπούλα και κατά τους θερινούς μήνες.

Το αμέσως επόμενο διάστημα παραδίδονται τα αποδυτήρια αθλητών και  διαιτητών, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκονται η αίθουσα με τα βάρη και το ιατρείο που ανακαινίστηκαν ριζικά.

Με τις παρεμβάσεις αυτές και όσες προηγήθηκαν από τις αρχές του 2020, μέχρι σήμερα, το Κλειστό Γυμναστήριο παίρνει νέα μορφή στους εσωτερικούς του χώρους προς όφελος όλων όσων θα το χρησιμοποιούν, όταν επαναλειτουργήσει.

"Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Επιτροπή Διοίκησης, οραματιζόμαστε καλύτερες εγκαταστάσεις για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας. Θεωρούμε πως το Κλειστό της Λιμνοπούλας, άλλαξε ριζικά, μπορεί πλέον να φιλοξενήσει Εθνικές ομάδες και με την επανέναρξη των προπονήσεων, όταν αυτό συμβεί, οι αθλητές του βόλεϊ, του χάντμπολ και του μπάσκετ, θα απολαμβάνουν τις προπονήσεις τους, σε σύγχρονους,  όμορφους αισθητικά, καθαρούς και πάνω απ’ όλα ιδιαίτερα λειτουργικούς χώρους. Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την ουσιαστική  στήριξη σε κάθε βήμα των έργων", δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.