Συνελήφθησαν, χθες (16-01-2021) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, -4- ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι τέσσερις γυναίκες εισήλθαν σε σουπερ μάρκετ των Ιωαννίνων και αφαίρεσαν από τα ράφια τους καταστήματος διάφορα προϊόντα τα οποία στη συνέχεια απέκρυψαν στα ρούχα τους, έγιναν όμως αντιληπτές από υπάλληλο τους καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας εντόπισαν άμεσα τις παραπάνω γυναίκες να κινούνται πεζές σε πλατεία της περιοχής όπου και τις συνέλαβαν ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις συλληφθείσες την 12-01-2021 ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν από το παραπάνω κατάστημα προϊόντα καθώς και φάκελο που περιείχε το χρηματικό ποσό των -850- ευρώ.

Οι συλληφθείσες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.