Ο Γιώργος Καραδήμος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι σε στίχους της Σάννυς Μπαλτζή

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιώργος Καραδήμος επιστρέφει με ένα αισιόδοξο, φωτεινό τραγούδι, προάγγελο του νέου του album που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από το Ogdoo Music Group.

O τίτλος του τραγουδιού είναι «Να εκδηλωθούμε» σε στίχους της εξαιρετικής Σάννυς Μπαλτζή και έχει οπτικοποιηθεί από τη Σαλίνα Γαβαλά.

Ο Γιώργος Καραδήμος είναι ένας πολυσχιδής καλλιτέχνης που έχει δώσει πολλές φορές ως τώρα δείγματα του μεγάλου ταλέντου του, τόσο με τραγούδια του που έχει γράψει και ερμηνεύσει ο ίδιος, όσο και με τραγούδια που έχει εμπιστευθεί σε πολύ σημαντικούς ερμηνευτές.

Το τραγούδι «Να εκδηλωθούμε» συνιστά μια πολύ δυναμική επανεμφάνιση που θα ακολουθήσει η κυκλοφορία ενός εξαιρετικού album που θα αποτελέσει σταθμό για την πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

O ίδιος γράφει για το νέο του τραγούδι τα παρακάτω λόγια:

«Να εκδηλωθούμε»...Μια φράση σχεδόν επαναστατική στις μέρες μας κι όμως τόσο αυτονόητη, σχεδόν αναγκαία.

Μας λείπει πολύ η σωματική έκφραση, οι αγκαλιές, η επαφή. Όμως μέσα από αυτή την δύσκολη συνθήκη της πανδημίας, είναι ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε ανθρώπους, καταστάσεις και όσα θεωρούσαμε αυτονόητα.

Κάποτε όλο αυτό θα τελειώσει και θα ξανασμίξουμε. Ας μην ξεχάσουμε πως είναι να στερείσαι βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, να φοβάσαι να πλησιάσεις τον συνάνθρωπό σου και να συνυπάρξεις, να στερείσαι από κάθε αυθορμητισμό και παρόρμηση αντί να αγαπάς με πάθος, να νοιάζεσαι και να δίνεσαι ολόψυχα. Με κορμί και ψυχή.

Αυτό το τραγούδι-φάρος για ένα αισιόδοξο μέλλον, το πιο φωτεινό από τον επερχόμενο δίσκο μου, σε υπέροχους στίχους της Σάννυς Μπαλτζή, είναι το πρώτο που επέλεξα να σας συντροφεύει. Εύχομαι να γεμίσει χρώματα τις ζωές σας σ’ αυτή την γκρίζα στιγμή.

Γ.Κ

Το τραγούδι «Να εκδηλωθούμε» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.



Μουσικη: Γιώργος Καραδήμος
Στίχοι: Σάννυ Μπαλτζή

Σκηνοθεσία - Μοντάζ: Σαλίνα Γαβαλά
Ενορχήστρωση: Γιώργος Καραδήμος + Μουσικοί
Ηχογράφηση - Μίξη: Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος, minus2 production
Ακουστικές δωδεκάχορδες κιθάρες: Γιωργος Καραδημος
Τύμπανα - Ηλεκτρικές κιθάρες: Δημήτρης digi Χωριανόπουλος
Ακορντεόν - μπάσο:
Ματί Παλαιολόγος
Φωνητικά: Σαλίνα Γαβαλά 

Εκτέλεση παραγωγής: Δημήτρης digi Χωριανοπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Γ. Μακράκης

Διαθέσιμο ψηφιακά εδώ