Σημείο αναφοράς στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, για να απολαύσεις την απόλυτη εμπειρία καφέ Coffee Island, στην Αγίων Αποστόλων & Πάργης 2!

Η ποιότητα του καφέ στην Coffee Island είναι πάνω απ' όλα, με τους εξερευνητές της να αναζητούν διαρκώς, ανά τον κόσμο, φάρμες που κρύβουν μοναδικούς κόκκους & αρώματα καφέ.

Η Coffee Island, άλλωστε ήταν εκείνη που άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά του καφέ υποστηρίζοντας το Direct Trade, την άμεση δηλαδή συνεργασία με μεμονωμένους παραγωγούς, ή συνεταιρισμούς, στις χώρες παραγωγής καφέ, εξασφαλίζοντας προϊόντα υψηλής και μοναδικής ποιότητας.

Από το Espresso Bar έως το Καφεκοπτείο, το έμπειρο προσωπικό είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε λάτρη του καφέ κι όχι μόνο. Πάθος, αγάπη και αφοσίωση χαρακτηρίζει την ομάδα του καταστήματος που μετά τη δεύτερη επίσκεψη γνωρίζει το όνομά σου και το ρόφημα που απολαμβάνεις.


Espresso Bar

Κάθε ώρα της ημέρας μπορείς να απολαύσεις τον specialty 100% Arabica μοναδικό καφέ σου, στα αξεπέραστα χαρμάνια της Coffee Island ή στις specialty Arabica μονοποικιλίες! Τα αρώματα του καφέ είναι έντονα και αισθητά πριν καν μπεις στο Καφεκοπτείο Coffee Island. Η γνώση και το μεράκι του Barista αλλά και η θέληση να βρει τον καφέ ή το ρόφημα που ικανοποιεί τις γευστικές σου προτιμήσεις, συνθέτουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε σου επίσκεψη.

Γιατί κι αν δεν είσαι του καφέ, εμείς σου προσφέρουμε αμέτρητες επιλογές από πλούσιες σε γεύση σοκολάτες, λαχταριστά & ιδιαίτερα milkshakes, επιλογές τσαγιού και βοτάνων υψηλής ποιότητας αλλά και το νεοφερμένο στην Ελλάδα Cheese Tea, κρύο ρόφημα που συνδυάζει τη γλυκιά φρουτένια γεύση του τσαγιού με την πλούσια αλμυρή κρέμα με τυρί!

Καφεκοπτείο

Βασικό motto της Coffee Island είναι μία καθημερινή αλήθεια: ότι ο καλύτερος καφές, για τον καθένα ξεχωριστά, είναι αυτός που δημιουργεί ο ίδιος! Η εμπειρία απόλαυσης δεν έχει όρια και μέσα από την αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια, τον καφέ σου, μπορείς να αισθάνεσαι περήφανος για τις μικρές, ιδιαίτερες και τόσο προσωπικές σου δημιουργίες!

Εκλεκτοί κόκκοι espresso, εξαιρετικές single estate επιλογές από μικρές φάρμες, κάψουλες espresso, μεγάλη ποικιλία σε καφέδες φίλτρου, σκέτους και αρωματικούς, ο πάντα αγαπημένος ελληνικός καφές αλλά και ο στιγμιαίος με τους πιστούς φίλους, έρχονται για να συνθέσουν τη γκάμα του νέου καφεκοπτείου Coffee Island και να διαμορφώσουν το δικό σου μοναδικό χαρμάνι!


Home Barista

Το ταξίδι στον κόσμο του specialty καφέ ολοκληρώνεται στο Home Barista station. Τα χρηστικά αντικείμενα (Espresso Moka Coffee Island, Hario Latte Shaker, Aeroccino, κούπες κ.α.) είναι ιδανικές λύσεις για απόλαυση του αγαπημένου σου καφέ όπως τον θέλεις, όπου και αν βρίσκεσαι…


Στόχος μας, η προσήλωση στην τελειότητα και την καθημερινή, άψογη εξυπηρέτησή σου! 
Σε περιμένουμε στην Αγίων Αποστόλων & Πάργης 2 στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας!