Συνελήφθη χθες (11-10-2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.


Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, στο οποίο επέβαιναν τρεις (3) αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδό τους στη χώρα.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε παραλάβει τους παραπάνω αλλοδαπούς από παραμεθόρια περιοχή με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αθήνα έναντι συνολικού χρηματικού ποσού -900- ευρώ, ενώ οι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια το πρωί της ίδιας ημέρας.


Κατασχέθηκαν το παραπάνω αυτοκίνητο καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.