Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, ανακοινώνει τα παρακάτω, αναφορικά με τους χώρους άθλησης του Πανηπειρωτικού Σταδίου, των «Ζωσιμάδων» και της Λιμνοπούλας, από το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου και μέχρι νεωτέρας, μετά και την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας για τοπικό lockdown στην Π.Ε. Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., το Πανηπειρωτικό Στάδιο θα παραμείνει ανοιχτό για ατομική και μόνο άσκηση στις περιμετρικές διαδρομές (τζόκινγκ - περπάτημα με αποστάσεις και με αριστερόστροφη ροή κίνησης των αθλουμένων), όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για το επίπεδο 4.

Ωστόσο διευκρινίζεται, πως δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, στίβου, καθώς και σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Παράλληλα, το Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» και το Αθλητικό Κέντρο της Λιμνοπούλας, από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλουν τη λειτουργία τους.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, υπενθυμίζει τέλος, πως τους προηγούμενους μήνες μερίμνησε ώστε να εκσυγχρονίσει και να ενισχύσει το φωτισμό με λαμπτήρες τελευταίας τεχνολογίας σε όλες τις περιμετρικές διαδρομές ώστε να αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για ασφαλή άθληση, τηρουμένων πάντα των πρωτοκόλλων υγείας.

Η Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ασφαλή και υγιή άθληση, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας στην χώρα μας.