Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζής

Χθες (17-10-2020) το απόγευμα στο 59ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αρχαγγέλου – Νεράιδας Θεσπρωτίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας, ανετράπη και εν συνεχεία κινούμενη ανεξέλεγκτα παρέσυρε 54χρονη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή στην άκρη του οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της πεζής και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

Συνελήφθη αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικού και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος


Συνελήφθη, χθες (17-10-2020) το πρωί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικού και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα κατέχοντας και επιδεικνύοντας κλεμμένη ταυτότητα γαλλικών αρχών.

Το κλεμμένο ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος

Συνελήφθησαν χθες (17-10-2020) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι κατελήφθησαν να προβαίνουν σε αμμοληψία από την όχθη του ποταμού με τη χρήση μηχανήματος έργων και Ι.Χ. Φορτηγού, χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.