Οι Future Islands επιστρέφουν με το έκτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “As Long As You Are”που θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου από την 4AD. Παράλληλα, παρουσίασαν το νέο τους video για το δεύτερο single, “Thrill” με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Samuel T. Herring ενώ ανακοίνωσαν πως την ημέρα κυκλοφορίας του δίσκου θα πραγματοποιηθεί και μια ειδική συναυλία μέσω livestream.

To “As Long As You Are” ασχολείται με το παρελθόν αλλά και το μέλλον, αντιμετωπίζοντας παλιά φαντάσματα και καλωσορίζοντας μια νέα ελπίδα. Είναι ένα άλμπουμ που μιλάει για την εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια, τη λύτρωση και το να αφήνεις πίσω σου ότι σε πληγώνει, επιτρέποντας στις παλιές πληγές να επουλωθούν και να κλείσουν τα δυσάρεστα κεφάλαια.Το άλμπουμ αυτό επίσης, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τους Future Islands. Ο ντράμερ MikeLowry συμμετέχει επίσημα ως μέλος της μπάντας ενισχύοντας το τρίο των William Cashion,Samuel T. Herring και Gerrit Welmers. Η τετράδα ανέλαβε επίσημα καθήκοντα παραγωγής για πρώτη φορά, μαζί με τον παραγωγό Steve Wright στα Wrightway Studio τους στη Βαλτιμόρη.

Στις 9 Οκτωβρίου, ημέρα κυκλοφορίας του άλμπουμ, οι Future Islands θα δώσουν μια ειδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην γενέτειρά τους, Βαλτιμόρη και θα προβληθεί μέσω live-streaming. Περισσότερα σχετικά με τα εισιτήρια αλλά και το merchandise του νέου δίσκου μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του συγκροτήματος

Pre-order As Long As You Are
futureislands.ffm.to/aslongasyouare