Εξιχνίαση διάρρηξης μονοκατοικίας 


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου διάρρηξη μονοκατοικίας σε χωριό της Κόνιτσας Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα 31/08-01/09/2020 ο κατηγορούμενος παραβίασε πόρτα εισόδου μονοκατοικίας, εισήλθε σε αυτή και ερεύνησε τους χώρους με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως τελικά να αφαιρέσει κάτι.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή από σούπερ - μάρκετ

Συνελήφθησαν χθες (22-09-2020) το απόγευμα στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενοι εισήλθαν σε σούπερ – μάρκετ και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, τα οποία απέκρυψαν σε γυναικεία τσάντα.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους του καταστήματος και οι αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο τους συνέλαβαν, ενώ τα προϊόντα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.