Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού

Συνελήφθη, χθες (29-09-2020) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, αλλοδαπός φυγόποινος.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, συνολικής ποινής φυλάκισης -6- μηνών και χρηματικής ποινής -3.000- ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (29-09-2020) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Πρέβεζας, αλλοδαπός, για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, ο ανωτέρω αλλοδαπός στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, συνολικής ποινής φυλάκισης -6- μηνών και χρηματικής ποινής -3.000- ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για υπεξαίρεση

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο κατηγορούμενος την 12-09-2020 σε περιοχή της Ηγουμενίτσας ιδιοποιήθηκε παράνομα χρηματικό ποσό και δύο τραπεζικές κάρτες, που βρήκε εντός απολεσθείσας θήκης ημεδαπού, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση της μίας κάρτας πραγματοποίησε ανέπαφη συναλλαγή σε κατάστημα της Ηγουμενίτσας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.