Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη

Συνελήφθη χθες (28-08-2020) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο ανωτέρω αλλοδαπός κατείχε πλαστό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο αναβάλλεται η επαναπροώθησή του στη χώρα καταγωγής του.

Επίσης, σημειώνεται ότι ανωτέρω αλλοδαπός προκειμένου αποφύγει τον έλεγχο τράπηκε σε φυγή ενώ κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι έναν αστυνομικό.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.


Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος και περί όπλων

Συνελήφθη χθες (28-08-2020) το πρωί σε περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γεωργίου Καραϊσκάκη, ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος και περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της προαναφερθείσας Υπηρεσίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, εντόπισαν χθες το πρωί τον κατηγορούμενο να χειρίζεται μηχάνημα έργου (φορτωτή) και να προβαίνει σε αμμοληψία από κοίτη του ποταμού Αχελώου και να φορτώνει άμμο σε Ι.Χ. Φορτηγό ιδιοκτησίας του, χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε κατείχε δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση των προβλεπόμενων αδειών κατοχής.