Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, διάρρηξη αυτοκινήτου που έγινε το πρωί της 18-08-2020 στο Κανάλι Πρέβεζας.

Για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού συνεργού του και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 18-08-2020 στο Κανάλι Πρέβεζας, οι κατηγορούμενοι παραβίασαν σταθμευμένο αυτοκίνητο, από όπου αφαίρεσαν ένα ράδιο – CD και μία ψηφιακή συσκευή αποθήκευσης (USB).

Αφού ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία τους για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (19-08-2020) το πρωί στην πόλη της Πρέβεζας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας ο ένας από αυτούς.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν ράδιο –CD, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα, καθώς και τρία κατσαβίδια.



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.