Συνελήφθη ημεδαπή στα Ιωάννινα με ένταλμα σύλληψης


Συνελήφθη χθες (01-07-2020) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Φλώρινας και Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ημεδαπή, διωκόμενη με ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, η ημεδαπή συνελήφθη, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών των παραπάνω υπηρεσιών, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 3ου Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπή κινητού – Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου 


Συνελήφθησαν χθες (01-07-2020) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας δύο ανήλικοι για κλοπή κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, οι ανήλικοι συνελήφθησαν διότι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο ενός ημεδαπού. Το κινητό βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. Επιπρόσθετα, για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού ατόμου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας. 

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή σε σούπερ μάρκετ 

Συνελήφθη χθες (01-07-2020) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, η κατηγορούμενη αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από ράφια σούπερ μάρκετ, τα οποία απέκρυψε στην τσάντα της και στη συνέχεια επιχείρησε να αποχωρήσει από το κατάστημα χωρίς να καταβάλει το αντίτιμό τους. Έγινε όμως αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Τα προϊόντα που είχε αφαιρέσει κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.