Συνελήφθησαν στην Άρτα ανήλικος ημεδαπός και μία ημεδαπή, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου 

Συνελήφθησαν χθες (20-07-2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ανήλικος ημεδαπός και μία ημεδαπή, για τα αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο ανήλικος εισήλθε χθες το μεσημέρι σε επαγγελματικό χώρο στην Άρτα, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό μέσα από τσάντα.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε μαζί με την παραπάνω ημεδαπή στην πόλη της Άρτας, όπου και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Εξιχνιάστηκε απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι σε χωριό της Άρτας –
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού για απόπειρα κλοπής


Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απόπειρας διάρρηξης που έγινε σε σπίτι σε χωριό της Άρτας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα της 16-07-2020, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να παραβιάσει πόρτα σπιτιού σε χωριό της Άρτας με σκοπό την κλοπή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (20-07-2020) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (40) ναρκωτικά χάπια, χωρίς ιατρική συνταγή.