Θανατηφόρο τροχαίο


Χθες (24-07-2020) το απόγευμα στις Κιρκιζάτες Άρτας, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας
.
Σύλληψη ημεδαπής για παράνομη εργασία ως αποκλειστική νοσοκόμα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη χθες (24-07-2020) το μεσημέρι, μία ημεδαπή, διότι όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν παράνομα, ως αποκλειστική νοσοκόμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες (24-07-2020) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ανωτέρω αλλοδαπός, κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε προμηθευτεί από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής, αντί του χρηματικού ποσού των (150) ευρώ.

Σύλληψη φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη σήμερα (25-07-2020) μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσαν πέντε (5) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης -5- ετών και δύο μηνών και χρηματικής ποινής -1.500- ευρώ, για φοροδιαφυγή και εισφορές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.