Η ομάδα χορού του Garage|21 παρουσιάζει στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου στο Μον Ρεπό, την Τρίτη 4 Αυγούστου και ώρα 21:30 την νέα της παραγωγή, με τιτλο: « Φφ – Between Space & Time it’s all Movement » σε σύλληψη και χορογραφία της Ευαγγελίας Ράντου.

Μερικά λόγια για το έργο:

Η ιδέα του έργου, Φφ – Between Space & Time it’s all movement, προέκυψε έπειτα από 81 ημέρες κινησιολογικής παύσης και αποχής. Η ανάγκη δημιουργίας του γεννήθηκε εν μέσω καραντινας, μια περίοδο πρωτόγνωρης συνθήκης που άφησε σε όλους το ιδιαίτερο αποτύπωμα της.

Παρόλα αυτά το έργο «Φφ – Between Space & Time it’s all movement » δεν αφορά την ίδια την συνθήκη της καραντίνας, δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχει πλοκή, ούτε κάποια ιστορία που αποπειράται να αφηγηθεί, υάρχει μόνο το σώμα, η μουσική, ο χώρος και η μεταξύ τους ένωση, που δημιουργεί αυτό που ονομάζουμε Χορό.

Είναι το αντίκρισμα μιας διακοπής που προκάλεσε την νοσταλγία για ένα σώμα κινητικά ενεργό, δυνατό και παρών με κύρια επιθυμία την απόλυτη σύνδεση με την μουσική που το συνοδεύει.

Ο George Balanchine, ένας από τους πιο σημαντικούς χορογράφους του 20ου αιώνα είχε κάποτε αναφέρει: “Dancing is music made visible” ( Χορός είναι όταν κάνεις την μουσική ορατή ), το έργο « Φφ – Between Space & Time it’s all movement » , αποπειράται ακριβώς αυτό, να μπορείς να δείς την μουσική, να ακούς τον χορό.

Συντελεστές
Σύλληψη- χορογραφία: Ευαγγελία Ράντου
Ερμηνεία : Ελίνα Βλαντή , Άντζελα Βραχλιώτη , Ευαγγελία Ράντου
Καλλιτεχνικός συνεργάτης : Μαίρη Ράντού
Σχεδιασμός φώτων : Αντώνης Χονδρογιάννης
Σχεδιασμός αφίσας / video teaser : Μυρτώ Γάτσιου
Προώθηση / επικοινωνία : Cpromotion
Παραγωγή : Garage|21
Διάρκεια έργου : 40’

Προπώληση εισιτηρίων : www.ticketbox.gr | Ευγενίου Βουλγάρεως & Μοντσενίγου 1 | 26610 27400

Τιμή εισιτηρίου : Προπώληση 10€ | Ταμείο Θεάτρου 12€


ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΩΝ, ΘΕΑΜΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Το παρόν έγγραφο βασίζεται στις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και παρέχει οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων σε ανοιχτούς χώρους με καθήμενους θεατές.

• Στο κοινό συστήνεται η προαγορά των εισιτηρίων τους είτε ηλεκτρονικά είτε από τα σημεία διάθεσης προπώλησης για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της εκδήλωσης.

• Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στην θέση του καθώς και κατά την έξοδο του, είναι υποχρεωτική.

• Οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν στις θέσεις τους και να αποφεύγεται η άσκοπη μετακίνηση πριν και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

• Το κοινό συστήνεται να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (70%)

• Η άφιξη του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης συστήνεται να είναι το αργότερο 30’ νωρίτερα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης για την αποφυγή συνωστισμού και την διευκόλυνση ομαλότερης λειτουργίας της εκδήλωσης.