Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα 

Συνελήφθη χθες (16-06-2020) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε κατά τον αστυνομικό έλεγχο πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού

Συνελήφθη χθες (16-06-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δελβινακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με την οποία καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή -3.000- ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη φυγόποινου ημεδαπού

Συνελήφθη χθες (16-06-2020) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ποινής φυλάκισης (9) μηνών για το αδίκημα της παραβίασης υποχρέωσης διατροφής