Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, που έγιναν σε ξενοδοχείο και σε κυλικείο αθλητικού χώρου αντίστοιχα, στα Ιωάννινα

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί, εκ των οποίων ένας ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο υποθέσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, που έγιναν σε ξενοδοχείο και σε κυλικείο αθλητικού χώρου αντίστοιχα, στα Ιωάννινα.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις ημεδαποί, βραδινές ώρες της 12/13-06-2020 στα Ιωάννινα, διέπραξαν τα παρακάτω:

εισήλθαν στον προαύλιο χώρο ξενοδοχείου και αφού διέρρηξαν το μπαρ, αφαίρεσαν ποτά, κινητό τηλέφωνο καθώς και συρτάρι ταμειακής μηχανής,

αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν κυλικείο αθλητικού χώρου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.



Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ζωοκλοπής και ζωοκτονίας σε περιοχή της Θεσπρωτίας

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εξιχνιάσθηκε υπόθεση ζωοκλοπής και ζωοκτονίας που έγινε σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 25-05-2020, αφαίρεσαν από κτηνοτροφική μονάδα σε περιοχή της Θεσπρωτίας ένα ζώο (ταύρο), το οποίο ακολούθως θανάτωσαν, με σκοπό την περαιτέρω εκμετάλλευση του κρέατός του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.


Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (15-06-2020) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (5) μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (15-06-2020) το μεσημέρι στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα ναρκωτικό χάπι.


Σύλληψη ημεδαπού οδηγού για μέθη

Συνελήφθη χθες (15-06-2020) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.